İhtiyar007
Üye
Hayırlı geceler.Bende kaçar cümlenize hayırlı geceler![]()
Zor olmasın@İhtiyar007 bir sorum olacak

Hayırlı geceler.
Zor olmasın![]()
Bugün ikinci mi?Ben ne yazsam Çok komik,Çok yüz verdik diyorsun bugün 2. oldu bir ayıpımızmı oldu ? diğer üyelere daha iyi davranıyorsun ?

Bugün ikinci mi?
Davranışına göre davranışım değişebilir.![]()
Hoşlanmıyorum o tarz şakalardan.tamamda mesela geçen hafta selam verdim çok yüz verdik diyorsun bugün de şaka yaptım sana Cidden çok komik diye dalga geçiyorsun
Bize yok mu?

Hoşlanmıyorum o tarz şakalardan.
Bize yok mu?![]()
var

Diğer bir mesele bu.sanavar
adminle şaka olmaz
peki bir daha sana o tarz şakalar yapmam![]()
Senle kimsenin elektriği uyuşmuyor ha.. Neyse en azından hatalarını öğrenip düzeltmeye çalışıyorsun bu da güzelsanavar
adminle şaka olmaz
peki bir daha sana o tarz şakalar yapmam![]()
Senle kimsenin elektriği uyuşmuyor ha.. Neyse en azından hatalarını öğrenip düzeltmeye çalışıyorsun bu da güzel
Diğer bir mesele bu.
Sana sorulmayan sorulara cevap vermen.
1 kişi var demekuyuşmayan sadece 1 kişi var
sonuçta sohbet konusu bu ? isteyen istediğiyle konuşur ?

Beyler kavga etmeden anlaşırsanız güzel olacak. Eğer aranızda bir anlaşamamazlık varsa özelden konuşun bence. Negatif enerji yaymayın konuya lütfen..

(buradan devam edelim mi ? )
1 kişi var demek
Sorun bende o zaman
Tamam sohbet, muhabbet konusu. Ama adama merak ettiğim bir şeyi sorduğumda başka birisinden saçma, alakasız bir cevap gelmesi hiç hoş değil.
insan abisiyle kavga edermi
başka birisi var @Revengeful çok iyi bilir 
Kavga yokBeyler kavga etmeden anlaşırsanız güzel olacak. Eğer aranızda bir anlaşamamazlık varsa özelden konuşun bence. Negatif enerji yaymayın konuya lütfen..

Havalar nasıl?kavga etmiyoruz
Bence de sen admin değilsin sadece orda mavi yazı var(buradan devam edelim mi ? )
sen değilsininsan abisiyle kavga edermi
başka birisi var @Revengeful çok iyi bilir
![]()

Sadece yöneticiler egosu yüksek kişiler, üyelerle ilgilenmiyorlar, ayrı bir havalardalar dememeniz için üyelerde kaynaşmaya çalışıyorum her zamanda böyle oldu ama yoksa bende bilirim mesafeli yaklaşmayı. Eğer sizinle muhabbet etmeye çalışıyor ve sert şekilde uyarmıyorum diye admin değilim gibi bir izlenim yarattıysam bilemiyorum..
Kavga yok
Olursa kontrol sende
Havalar nasıl?![]()