Bu arada şarjım bitecek bi anda gidersem şaşırmayın Küfrederim !
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: Bu arada şarjım bitecek bi anda gidersem şaşırmayın Genişletmek için tıkla ... Küfrederim !
BLooD_ReG' Alıntı: Bu arada şarjım bitecek bi anda gidersem şaşırmayın Genişletmek için tıkla ... Küfrederim !
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Emre_40 olsun Genişletmek için tıkla ... Tmm vazgeçtim nickim iyi
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Mr. Turk' Alıntı: Ordan sana kız ayarlıyım ister misin Genişletmek için tıkla ... Sebep
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Mr. Turk' Alıntı: Seni severim bilirsin Genişletmek için tıkla ... Eyw kardeşim bilmezmiyim
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: Eyw kardeşim bilmezmiyim Genişletmek için tıkla ... Sen bana faceden bir iki fotonu at bakıyım
BLooD_ReG' Alıntı: Eyw kardeşim bilmezmiyim Genişletmek için tıkla ... Sen bana faceden bir iki fotonu at bakıyım
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: %2 sarj kaldı :mad: Genişletmek için tıkla ... Unutma faceden at fotoları Şimdiden iyi geceler haberleşiriz sonra
BLooD_ReG' Alıntı: %2 sarj kaldı :mad: Genişletmek için tıkla ... Unutma faceden at fotoları Şimdiden iyi geceler haberleşiriz sonra
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Hastayı prize yetiştir. Genişletmek için tıkla ... Ve gitti