Sucrofe
Üye
Çok şaşırdım. Beyler bu adam internetten bir şey indiriyor![emoji33]İnternetten.
Çok şaşırdım. Beyler bu adam internetten bir şey indiriyor![emoji33]İnternetten.
Ayır diye zorlamıyoruz zaten herkesin bilgisi kendine yeter. İsteyen xda ya isteyen denizde yüzmeye harcar gününü buna biz karar veremeyiz herkes istediğini yapar. Çok bilmişlik diyosun ama senin "flashlanamayan rom çöptür" demen bunun dik alası.Çok bilmişlik yapma da emeğine saygı duyalım. Benim bildiğim şeyler sınırlı. Ben ROM atmayı biliyorum; bu bana yeterli. Senin gibi günümü xda'ya ayırmıyorum.
İnternetten.
site adi ne?Hayır. Telefondan indiriyorum. Handler ile. Daha hızlı.torent mi
sakin temiz bir dövüş istiyorumAyır diye zorlamıyoruz zaten herkesin bilgisi kendine yeter. İsteyen xda ya isteyen denizde yüzmeye harcar gününü buna biz karar veremeyiz herkes istediğini yapar. Çok bilmişlik diyosun ama senin "flashlanamayan rom çöptür" demen bunun dik alası.
Facepalm atıcak olan varsa alalımİnternetten.

Mobil dizi.site adi ne?
Herkese hayırlı geceler keyifli sohbetler buralardayız 7/24 hizmet devriye zamanı![]()

Ne dövüşü la biz kavga etmeyiz ki karşılıklı atışıyoruz her zamanki gibisakin temiz bir dövüş istiyorum

Herkese hayırlı geceler keyifli sohbetler buralardayız 7/24 hizmet devriye zamanı![]()

Hayırlı Geceler.Herkese hayırlı geceler keyifli sohbetler buralardayız 7/24 hizmet devriye zamanı![]()
PM atar mısın?Hayır. Telefondan indiriyorum. Handler ile. Daha hızlı.
türk vardı bitaneaha kobra takibi başladı asayiş berkemal![]()

Kırmızı burdaymış dikkat etaha kobra takibi başladı asayiş berkemal![]()

Flashlayamıyorsam ne anlamı var ROM'un? Çok biliyorsun ya, anlat bilelim.Ayır diye zorlamıyoruz zaten herkesin bilgisi kendine yeter. İsteyen xda ya isteyen denizde yüzmeye harcar gününü buna biz karar veremeyiz herkes istediğini yapar. Çok bilmişlik diyosun ama senin "flashlanamayan rom çöptür" demen bunun dik alası.
Ne hakkında? Linkleri mi?PM atar mısın?
tamam gerek yok ya daPM atar mısın?
uyumuyoz kumandanım şekerleme yapıyozHerkese hayırlı geceler keyifli sohbetler buralardayız 7/24 hizmet devriye zamanı![]()

Tamam.tamam gerek yok ya da