Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Bugün 1. bölümü indirdim. İndirerek izliyorum. Yarın 2, 3, 4, 5 ve 6. bölümleri indiricem. Sezon 1'i bitiricem. Sonra diğer sezonları izliycem. 3-4 haftaya biter.
Dizi X Hd ile izle?

Bende 3 günde The Following i bitirdim, 3. sezonu bekliyorum merakla:)

007wolverine

007wolverine

Üye
kirpiler evi sardı rahat bırakmıyorlar...

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Flashlayamıyorsam ne anlamı var ROM'un? Çok biliyorsun ya, anlat bilelim.
Flashlanamıyor derken kastım custom recovery idi sadece. Yoksa başka bir programla adb flashable da yapılır backup olarak cwm den de yüklenir ki bu forumda da bol bol rom var buradaki geliştiricilerin yaptığı samsung android rom bölümünü incelemeni tavsiye ederim. Çok bildiğimi de söylemedim. Akıl akıldan üstündür her zaman.

mürteza16

mürteza16

Üye
Dizi X Hd ile izle?

Bende 3 günde The Following i bitirdim, 3. sezonu bekliyorum merakla:)
İnternet paketim yok. Bedava internet kullanıyorum. Malum indirmeden izlenmiyor. :)

The Followingin konusu ne?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Flashlanamıyor derken kastım custom recovery idi sadece. Yoksa başka bir programla adb flashable da yapılır backup olarak cwm den de yüklenir ki bu forumda da bol bol rom var buradaki geliştiricilerin yaptığı samsung android rom bölümünü incelemeni tavsiye ederim. Çok bildiğimi de söylemedim. Akıl akıldan üstündür her zaman.
Neden TWRP üzerinden flashlayamıyoruz ROM'unu?

The Shadow

The Shadow

Üye
Neden TWRP üzerinden flashlayamıyoruz ROM'unu?
Yapamıyorum çünkü xda daki recognized developerlar kadar bir bilgim yok updater-script kodlarını da o kadar iyi bilmiyorum sağdan soldan kopyalamayla olmuyor.

mürteza16

mürteza16

Üye
Hernandezi ilk gördüğümde fake sanmıştım. :kıskıs:

0MG90

0MG90

Üye
İnternet paketim yok. Bedava internet kullanıyorum. Malum indirmeden izlenmiyor. :)

The Followingin konusu ne?
ya şöyle özetleyeyim psikopat bi adam var ve onun hayranları bunlar katil ve bi adam bu adamı yakalamaya çalışıyor. konusu daha uzun aslında bu özeti:D

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Yapamıyorum çünkü xda daki recognized developerlar kadar bir bilgim yok updater-script kodlarını da o kadar iyi bilmiyorum sağdan soldan kopyalamayla olmuyor.
Recovery olarak en çok TWRP kullanılıyor sanırım. ROM'un TWRP'den flashlanamıyorsa fazla tutmaz.

Üst Alt