007wolverine
Üye
2 kedi 5 kirpi 12 tavuk bir horoz bunlar sayilabilenler.Evde kaç hayvanın var ? Cidden![]()
2 kedi 5 kirpi 12 tavuk bir horoz bunlar sayilabilenler.Evde kaç hayvanın var ? Cidden![]()
nick değiştireyim diyorum big boss falan yada heisenbergHernandezi ilk gördüğümde fake sanmıştım.![]()
AynenEvi sardi diyor besliyorum demiyor

İlginç gibi duruyor. Bundan sonra ona bakarım.ya şöyle özetleyeyim psikopat bi adam var ve onun hayranları bunlar katil ve bi adam bu adamı yakalamaya çalışıyor. konusu daha uzun aslında bu özeti![]()

Kopek de olsa aslinda2 kedi 5 kirpi 12 tavuk bir horoz bunlar sayilabilenler.
Bu yüzden yayınlamayı düşünmüyorum zaten iyide değil uğraştım diye belki kendim kullanırım sadece. Belki kullanmam bileRecovery olarak en çok TWRP kullanılıyor sanırım. ROM'un TWRP'den flashlanamıyorsa fazla tutmaz.

2 kedi 5 kirpi 12 tavuk bir horoz bunlar sayilabilenler.
Sayılamayanlar hangileri ? 
Tamam. Sabah atarim.abi yada sen su sitelerin adını lütfen at ben bulamadım.
Sahte hesap mı kim nerde hani :Polis:

Sahte hesap mı kim nerde hani![]()
.gif)
maalesef o yokKopek de olsa aslinda
Çok merak ettim ROM'unu.Bu yüzden yayınlamayı düşünmüyorum zaten iyide değil uğraştım diye belki kendim kullanırım sadece. Belki kullanmam bile![]()
Kurabilirsin. img uzantılı veya .zip'se kurulur.Twrp nin .img dosyasını zip gibi philiz recovery den yada baska yolla telefondan kuramazmiyim pc kullanmadan ?
icimde kalmasın diye izledim baya sardı hele 2. sezon sürpriz doluİlginç gibi duruyor. Bundan sonra ona bakarım.![]()

Sahte hesap mı kim nerde hani![]()
Heinsenberg FC yap.Heisenberg nasıl iyi mi
sinekler böcekler ....Bu yüzden yayınlamayı düşünmüyorum zaten iyide değil uğraştım diye belki kendim kullanırım sadece. Belki kullanmam bile
Sayılamayanlar hangileri ?
![]()
Nasıl kuruyoruz ?Kurabilirsin. img uzantılı veya .zip'se kurulur.