The Shadow
Üye
Sen hiç root attın mı ? Gereksiz konuşma durduk yere burda mesaj kasmak için dışarıshado ve onun yetersiz android bilgisi

Sen hiç root attın mı ? Gereksiz konuşma durduk yere burda mesaj kasmak için dışarıshado ve onun yetersiz android bilgisi

Sizin cihaza neden official aokp çıkmadığı anlaşıldı
Valla arada kaynamış abi iyiyim ben sen nasılsın![]()
shs arada kaynamis iyiyim abi sen nasilsin?

Elle atmak daha kolay denemedin bari konuşma. Kimseyi de kurmak için zorlamıyoruz emeğe saygı derdim ama sende bulunmaz öyle şeylerKim uğraşsın senin çöp ROM'un için elle atmayı TWRP varken?
Dolu bugün gececiler o yüzden evetbende iyiyim
illa alıntı yapmak lazım sanırım![]()

breaking bada gene başladım person of interest de iiHe yaa hernandez oda aşırı komik![]()
Bugün 1. bölümü indirdim. İndirerek izliyorum. Yarın 2, 3, 4, 5 ve 6. bölümleri indiricem. Sezon 1'i bitiricem. Sonra diğer sezonları izliycem. 3-4 haftaya biter.5. sezon başlıcak çabucak bitir bence
Herkes farkli konuda konusuyoriyiyim bende konu nedir![]()
evet öylebende iyiyim
illa alıntı yapmak lazım sanırım![]()
shado otur sıfırElle atmak daha kolay denemedin bari konuşma. Kimseyi de kurmak için zorlamıyoruz emeğe saygı derdim ama sende bulunmaz öyle şeyler
Dolu bugün gececiler o yüzden evet![]()
hangi dizi hocamBugün 1. bölümü indirdim. İndirerek izliyorum. Yarın 2, 3, 4, 5 ve 6. bölümleri indiricem. Sezon 1'i bitiricem. Sonra diğer sezonları izliycem. 3-4 haftaya biter.
Mesaj kasmak yasak ! Dışarıshado otur sıfır
ders sonu shado: Androidci bana kafayı taktı yha @The Shadow
hangi dizi hocam

nerden indiriyorsunBugün 1. bölümü indirdim. İndirerek izliyorum. Yarın 2, 3, 4, 5 ve 6. bölümleri indiricem. Sezon 1'i bitiricem. Sonra diğer sezonları izliycem. 3-4 haftaya biter.
Çok bilmişlik yapma da emeğine saygı duyalım. Benim bildiğim şeyler sınırlı. Ben ROM atmayı biliyorum; bu bana yeterli. Senin gibi günümü xda'ya ayırmıyorum.Elle atmak daha kolay denemedin bari konuşma. Kimseyi de kurmak için zorlamıyoruz emeğe saygı derdim ama sende bulunmaz öyle şeyler![]()
ehehehMesaj kasmak yasak ! Dışarı![]()
twdshado otur sıfır
hangi dizi hocam
shado otur sıfır

İnternetten.nerden indiriyorsun
şaka hocamBu adam günde 30 rom 25 kernel 16 script flashlıyor sen neyin kafasındasın
![]()
Sanmam.Bu adam günde 30 rom 25 kernel 16 script flashlıyor sen neyin kafasındasın
![]()

torent miİnternetten.