mürteza16
Üye
Hayır abi. Dikkatli bak. Dişleri aynı eşşeğinkilere benziyor.%100 sinir bozma amaçlı mesaj sende biliyosun onu
![]()

Hayır abi. Dikkatli bak. Dişleri aynı eşşeğinkilere benziyor.%100 sinir bozma amaçlı mesaj sende biliyosun onu
![]()

insanı hayaller ayakta tutarmış diyorlar inanamayın ya bunlara.iki ayagimiz tutuyor bizi iste ayakta![]()
Flashlanamayan ROM niye yapayım? Çöp sonuçtaSen onu bile yapamıyosun. Zaten siz sadece geliştiricilere çamur atmaya yararsınız başka ne anlarsınız ki bu işlerden![]()

Senin avatarini ben hep astronot basligina benzetiyorum![]()

Ayakların olmadan da ayakta durabilirsin aslındainsanı hayaller ayakta tutarmış diyorlar inanamayın ya bunlara.iki ayagimiz tutuyor bizi iste ayakta![]()

Yanlış çizilmiştirHayır abi. Dikkatli bak. Dişleri aynı eşşeğinkilere benziyor.![]()

middilli sever o yüzden pegasusla uçuyo
:AOKP midillisinin yanlis cizilmemesi gerekirAyakların olmadan da ayakta durabilirsin aslında
Yanlış çizlimiştir![]()
Ayakların olmadan da ayakta durabilirsin aslında
Yanlış çizilmiştir![]()
o istisna
aslen vanlıyım doğma büyüme ölme istanbul memleketi niye söyledim kürt olduğumu belli etmek için ( pkk lı değilim
). Biliyorum bunu açıklamazdım normalde siz anlayışlı bilir kişilersiniz . Fakat bazı yerlerde vanlıyım veya kürdüm dediğim zaman aaa bu pkk lı diyen çok insan gördüm
ulen imkanım olsa ben boğarım onları neyse Jan nicki ni mirc e takıldıgım zamanlarda bulmuştum herkes aynı nickle geliyordu enson can yaptım onunda kopyası çıkınca dedim c yerine J koyayım Jan türedi meydana
sonradan öğrendim kürtçe karşılığı Acı keder anlamına geliyormuş dahada hoşuma gitti bi anlamı varmış diye.. Böyle işte 10 yıldır kullanıyorum heryerdeAma o duruşa bak. Her açıyla eşşek.Ayakların olmadan da ayakta durabilirsin aslında
Yanlış çizlimiştir![]()

Bu mesajı xdadaki JustArchi ye at cevaplarsa hayatın boyunca bi daha hiçbir foruma giremezsin.Flashlanamayan ROM niye yapayım? Çöp sonuçta
Yani?![]()
Çok düşünceli gördüm seni abi

middilli sever o yüzden pegasusla uçuyo:

Bu mesajı xdadaki JustArchi ye at cevaplarsa hayatın boyunca bi daha hiçbir foruma giremezsin.
Çok düşünceli gördüm seni abi
![]()

Git onlara söyle aokp ekibinde değilim sonuçtaAOKP midillisinin yanlis cizilmemesi gerekir

Jan benim için çok önemli bi nickaslen vanlıyım doğma büyüme ölme istanbul memleketi niye söyledim kürt olduğumu belli etmek için ( pkk lı değilim
). Biliyorum bunu açıklamazdım normalde siz anlayışlı bilir kişilersiniz . Fakat bazı yerlerde vanlıyım veya kürdüm dediğim zaman aaa bu pkk lı diyen çok insan gördüm
ulen imkanım olsa ben boğarım onları neyse Jan nicki ni mirc e takıldıgım zamanlarda bulmuştum herkes aynı nickle geliyordu enson can yaptım onunda kopyası çıkınca dedim c yerine J koyayım Jan türedi meydana
sonradan öğrendim kürtçe karşılığı Acı keder anlamına geliyormuş dahada hoşuma gitti bi anlamı varmış diye.. Böyle işte 10 yıldır kullanıyorum heryerde

Hayır, hayalleridir. Hayaller olmazsa umutta olmaz. Umut insanı ayakta tutan güçtür. Umudunu kaybeden insana rasladın mı sen hiç? Benim hala onunla olma umudum var.insanı hayaller ayakta tutarmış diyorlar inanamayın ya bunlara.iki ayagimiz tutuyor bizi iste ayakta![]()
hocam benimde bir tarftan var kürtlük ben 2 siylede gurur duyarımJan benim için çok önemli bi nickaslen vanlıyım doğma büyüme ölme istanbul memleketi niye söyledim kürt olduğumu belli etmek için ( pkk lı değilim
sonradan öğrendim kürtçe karşılığı Acı keder anlamına geliyormuş dahada hoşuma gitti bi anlamı varmış diye.. Böyle işte 10 yıldır kullanıyorum heryerde
Ama o duruşa bak. Her açıyla eşşek.Ayakların olmadan da ayakta durabilirsin aslında
Yanlış çizlimiştir![]()

Sizin cihaza neden official aokp çıkmadığı anlaşıldıAma o duruşa bak. Her açıyla eşşek.

Valla arada kaynamış abi iyiyim ben sen nasılsınNasılsınız dedim kimse cevap vermedi![]()

ilginçmişJan benim için çok önemli bi nickaslen vanlıyım doğma büyüme ölme istanbul memleketi niye söyledim kürt olduğumu belli etmek için ( pkk lı değilim
5 ya da 6 bölümdü galiba@0MG90 bi ilgilenir misin?
Hatalı etiket@0MG90
![]()