Aleyküm selam. Hoşgeldin. Hoşbulduk :)
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Boğulma ihtimalim %99,99 Genişletmek için tıkla ... Küçük ihtimalleri değerlendirmek lazım
mürteza16' Alıntı: Boğulma ihtimalim %99,99 Genişletmek için tıkla ... Küçük ihtimalleri değerlendirmek lazım
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Boğulma ihtimalim %99,99 Genişletmek için tıkla ... Olur boyle seyler
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Aynı. İhtiyar007' Alıntı: Küçük ihtimalleri değerlendirmek lazım Genişletmek için tıkla ... The Shadow' Alıntı: Olur boyle seyler Genişletmek için tıkla ...
The Shadow' Alıntı: Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Aynı. İhtiyar007' Alıntı: Küçük ihtimalleri değerlendirmek lazım Genişletmek için tıkla ... The Shadow' Alıntı: Olur boyle seyler Genişletmek için tıkla ...
KinG CrazY Üye İhtiyar007' Alıntı: Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim siz nasılsınız beyfendi ? Geçen gün bir şey gördüm küçük kamyonette büyüyünce tır olcam yazıyodu
İhtiyar007' Alıntı: Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim siz nasılsınız beyfendi ? Geçen gün bir şey gördüm küçük kamyonette büyüyünce tır olcam yazıyodu
mürteza16 Üye Sucrofe' Alıntı: Sana bir şey olmaz, milli yüzücüsün sen. Genişletmek için tıkla ... 2 yıl yüzme kursuna gittim. Bi şey öğrenemedim.
Sucrofe' Alıntı: Sana bir şey olmaz, milli yüzücüsün sen. Genişletmek için tıkla ... 2 yıl yüzme kursuna gittim. Bi şey öğrenemedim.
İhtiyar007 Üye KinG CrazY' Alıntı: İyiyim siz nasılsınız beyfendi ? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim çok şükür.
KinG CrazY' Alıntı: İyiyim siz nasılsınız beyfendi ? Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim çok şükür.
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Aynı. Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: 2 yıl yüzme kursuna gittim. Bi şey öğrenemedim. Genişletmek için tıkla ... Ben 1 sene gittim hic bisey anlamayinca devam etmedim
mürteza16' Alıntı: Aynı. Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: 2 yıl yüzme kursuna gittim. Bi şey öğrenemedim. Genişletmek için tıkla ... Ben 1 sene gittim hic bisey anlamayinca devam etmedim
mürteza16 Üye The Shadow' Alıntı: Ben 1 sene gittim hic bisey anlamayinca devam etmedim Genişletmek için tıkla ... Ben gitmeye mecburdum. İzciliğin yan eğitimlerinden biri.
The Shadow' Alıntı: Ben 1 sene gittim hic bisey anlamayinca devam etmedim Genişletmek için tıkla ... Ben gitmeye mecburdum. İzciliğin yan eğitimlerinden biri.
KinG CrazY Üye Ben 2 hafta denize gittim kendi kendime öğrendim siz de kursa gidin (boy mesafesinde yüzebiliyorum )
The Shadow Üye İhtiyar007' Alıntı: Mürtezanın küçük bir oyunu sanırım. Genişletmek için tıkla ... Oyunlara gelmemek lazim
İhtiyar007' Alıntı: Mürtezanın küçük bir oyunu sanırım. Genişletmek için tıkla ... Oyunlara gelmemek lazim
İhtiyar007 Üye The Shadow' Alıntı: Oyunlara gelmemek lazim Genişletmek için tıkla ... Adam gelmiş. Çok sakıncalı!
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Mürtezanın küçük bir oyunu sanırım. Genişletmek için tıkla ... Geçen sayfada bana nasılsın diye sormuştu. Üşendim bundan önceki sayfaya gitmeye. Senin alıntıyı düzenledim.
İhtiyar007' Alıntı: Mürtezanın küçük bir oyunu sanırım. Genişletmek için tıkla ... Geçen sayfada bana nasılsın diye sormuştu. Üşendim bundan önceki sayfaya gitmeye. Senin alıntıyı düzenledim.