İhtiyar007
Üye
Deme öyle.diyorum artik.
![]()

Deme öyle.diyorum artik.
![]()

Tapatalkta ayar çekip maxicep smileylerini ekliycem. Şu :eek: falan varya onların yerinde tşk rica oke falan olcak.ElbetteDuzeltilene kadar tapatalk
![]()
Deniz tuzlu su olduğu için suyun yoğunluğu artıyor ve dolaylı olarakta kaldırma kuvveti de arttıyor ve böylelikle suyun üstünde durmakta kolay olunca havuzun tatlı suyuna karşı yüzmek daha kolay oluyor. Ben buralarda harcanıyorum abi.
Şimdi kasan çok. Bıraktım o işleri.
Adminlerle aram bu yüzden iyi. Çok muhabbetim var.![]()
Team kazandi yani
Benim aram pek iyi degil sende her konuyu dagitirsan benim gibi seninde pek iyi olmaz 
Çok alındımEve git
Belki duymazsın diye![]()

Elbette...Silivri ye gittik deniz çok tuzluydu o yüzden yüzemiyorum o değilde insanlar o kada suya işiyor tükürüyor sümüklerini hınçırıyor bizde yüzüyoruz acaba su durmadan kendinimi yeniliyor dalgalar yeniliyodur ya
Ağlarım bak.Çok alındım![]()
Neden ?Deme öyle.![]()

Guzel olur. Tabi surekli yeni surum ciktiginda guncellenirseTapatalkta ayar çekip maxicep smileylerini ekliycem. Şu :eek: falan varya onların yerinde tşk rica oke falan olcak.

İçimden öyle geldi.Neden ?
Guzel olur. Tabi surekli yeni surum ciktiginda guncellenirse![]()

AğlaElbette...
Ağlarım bak.
Artık pek fazla takılmıyorum. Bildirimlere bakıp çıkıyorum.Team kazandi yani
Benim aram pek iyi degil sende her konuyu dagitirsan benim gibi seninde pek iyi olmaz
![]()
Sağolasın sanada iyi gecelerİyi geceler arkadaşlar.
İçimden öyle geldi.![]()

Iyi geceler.İyi geceler arkadaşlar.
Ve murteza pes ederArtık pek fazla takılmıyorum. Bildirimlere bakıp çıkıyorum.

Kendim için yapıcam.Neden ?
Guzel olur. Tabi surekli yeni surum ciktiginda guncellenirse![]()
Tapatalk 2'nin modlusunu düzenleyerek yapıcam. Belki paylaşırım.İyi geceler.İyi geceler arkadaşlar.
Bot geldi yine.İyi geceler arkadaşlar.

Kendim için yapıcam.Tapatalk 2'nin modlusunu düzenleyerek yapıcam. Belki paylaşırım.

Belli, belli.Artık pek fazla takılmıyorum. Bildirimlere bakıp çıkıyorum.

Evet :P
Oldu mu?![]()