Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Çevremde lise konusunda kimse yardım edemiyor annem babam hiç bir şey anlamıyor abim de pek ilgilenemiyor ee dershanedeki hocalarımda hemen başından kovma derdinde adam akıllı tercih olaylarını kimse anlatmadı belki siz anlatırsınız dedim
En olmayacak liseleri başa yaz. Birinci olmazda ikinci, ikinci olmazda üçüncüye bakıyorlar.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Önce tip olacak. Saçları dik, kekoluk yapma. Kızlarla iyi geçin. Facebook'ta profil resimlerini laykla. Ama çokta yavşama, adın çıkar. Aşık olduğun kızı şımartma, seni elinde sanar. Peşini de bırakma.

Ama şu kuralı unutma: Değer veren kaybeder.

yok ne kekosu :D aşık olduğum kız yok 2 sene önce vardı o kız da derste bana bakıyor diye heyecanlanmıştım 3 gün öyle bakışmıştık sonra bir baktım benim arkamdaki çocuğa bakıyormuş tipsiz değilim de sosyal değilim yazın hep babamın aynında çalışıyorum fazla arkadaşım yok 3-4 tane kardeş gibi arkadaşım var o kadar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Çevremde lise konusunda kimse yardım edemiyor annem babam hiç bir şey anlamıyor abim de pek ilgilenemiyor ee dershanedeki hocalarımda hemen başından kovma derdinde adam akıllı tercih olaylarını kimse anlatmadı belki siz anlatırsınız dedim
anlatacak birşey yok ki gidersin 8.sınıfı bitirdiğin okula öğretmene dersin nerden nasıl lise istiyorsan o doldurur

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
yok ne kekosu :D aşık olduğum kız yok 2 sene önce vardı o kız da derste bana bakıyor diye heyecanlanmıştım 3 gün öyle bakışmıştık sonra bir baktım benim arkamdaki çocuğa bakıyormuş tipsiz değilim de sosyal değilim yazın hep babamın aynında çalışıyorum fazla arkadaşım yok 3-4 tane kardeş gibi arkadaşım var o kadar
kızla hiç konuşmadın mı :hmmm

mürteza16

mürteza16

Üye
Selamün Aleyküm.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Selamun aleyküm :perde:
Hayırlı geceler :oke:

Üst Alt