ismail
Üye
Banane kardeşim kutucuklaşmasaymış fotodaAndroid e hakarettir bu![]()

Banane kardeşim kutucuklaşmasaymış fotodaAndroid e hakarettir bu![]()

Cok yonluben heryönüyle bakıyorum olaylara![]()

Kişisel tercih meselesi hacıben heryönüyle bakıyorum olaylara![]()

herdaimCok yonlu![]()
:
Kişisel tercih meselesi hacı![]()

Handlerdeyim. Video izleyemiyorum. Sadece youtube linki at. Video tarzında deil.

Şükür açlık hariç iyiyim ya sen![]()
Nasılsınız bakalım?![]()
linkin arasına -(tire) koyMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Olmuyo hacı otomatik video şeysine dönüşüyor youtube da arat
Ağzına burdan bi fururum dişlerin dökülürutanmaz anında güncelleme alıyosunuz seyediyon diyesim geldi ama şeyetmemişsin güzel demişsin güle güle kullan
![]()

Şarkı adını ver.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Olmuyo hacı otomatik video şeysine dönüşüyor youtube da arat

koklayarak mıbak bak ramazan ramazan beni sinirlendirme. ankaradasin zaten. arkani koklayarak yürümek zorunda kalirsin derdim ama sen de şey etmemiştir. sağ ol. hadi darısı başına![]()
bu nasıl tehdit 
arkanı nee? ohaabak bak ramazan ramazan beni sinirlendirme. ankaradasin zaten. arkani koklayarak yürümek zorunda kalirsin derdim ama sen de şey etmemiştir. sağ ol. hadi darısı başına![]()

Tire koydum @İsmailŞarkı adını ver.![]()
Şimdi kopyala tireyi sil 
Tarti mi ?@The Shadow @mürteza16 @-qarapapaq- @0MG90 @İhtiyar007 @Sukut-u Hayal Ben tartı alacam max 75liralık ne alayımsürekli her seferinde farklı ölçüyo yazmışlar
![]()

eczaneye gidiyom ben sürekli bakmak için@The Shadow @mürteza16 @-qarapapaq- @0MG90 @İhtiyar007 @Sukut-u Hayal Ben tartı alacam max 75liralık ne alayımsürekli her seferinde farklı ölçüyo yazmışlar
![]()
Şişmanım ben kilomu kontrol altına alicamTarti mi ?![]()
evde dursun la kim uğraşcak hergün eczaneye giteczaneye git la
tartiya para mi verecen
hem döverler adamı 
ZayiflaŞişmanım ben kilomu kontrol altına alicam
evde dursun la kim uğraşcak hergün eczaneye githem döverler adamı
![]()

Ben bedavaya almıştım. 2 yıl sonra üstüne 140 kg insan çıktı. O günden beri tartım yok. Git markete. Markette ucuza bulursun.@The Shadow @mürteza16 @-qarapapaq- @0MG90 @İhtiyar007 @Sukut-u Hayal Ben tartı alacam max 75liralık ne alayımsürekli her seferinde farklı ölçüyo yazmışlar
![]()