mürteza16
Üye
Aleykum Selam.Selamun aleyküm![]()
Aleykum Selam.Selamun aleyküm![]()
android l yukledim![]()

İşsizsiz yani geneandroid l yukledim![]()
microsoftla anlaşma mı yapmış google. bi android sürümü fotosu gördüm o da kutucuklaşmaya başlamış 
İndirme linki at.Kimse dinlememiş şarkıyı
Gidiyorum ben
ricky'nin gay olduğunu öğrendiğim andan sonra soğudumKimse dinlememiş şarkıyı
Gidiyorum ben
bi türlü gaylere alışamadımİşsizsizİşsizsiz yani genemicrosoftla anlaşma mı yapmış google. bi android sürümü fotosu gördüm o da kutucuklaşmaya başlamış
![]()

n ile z yakında değil demekki başka bişi düşnmüşümİşsizsiz![]()

ricky'nin gay olduğunu öğrendiğim andan sonra soğudumbi türlü gaylere alışamadım

ne kutusu la deli dehşet güzel bir görünüm var ama kullanımımı yavaşlattı. Alışamadım henüz.İşsizsiz yani genemicrosoftla anlaşma mı yapmış google. bi android sürümü fotosu gördüm o da kutucuklaşmaya başlamış
![]()
bilmem bi resim gördüydümne kutusu la deli dehşet güzel bir görünüm var ama kullanımımı yavaşlattı. Alışamadım henüz.
nerde gördüm hatırlayamıyom
:Banane, şarkı güzelricky'nin gay olduğunu öğrendiğim andan sonra soğudumbi türlü gaylere alışamadım

Ağzına burdan bi fururum dişlerin dökülürne kutusu la deli dehşet güzel bir görünüm var ama kullanımımı yavaşlattı. Alışamadım henüz.
utanmaz anında güncelleme alıyosunuz seyediyon diyesim geldi ama şeyetmemişsin güzel demişsin güle güle kullan 
İndirme linki at.
Bir yabancı@-qarapapaq- neredesin sen ula
aleykumselam kimsin sen![]()

ben heryönüyle bakıyorum olaylaraBanane, şarkı güzel![]()

Android e hakarettir buİşsizsiz yani genemicrosoftla anlaşma mı yapmış google. bi android sürümü fotosu gördüm o da kutucuklaşmaya başlamış
![]()

sevene can feda sevmeyene elvedaBir yabancı![]()

Handlerdeyim. Video izleyemiyorum. Sadece youtube linki at. Video tarzında deil.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız