Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Handlerdeyim. Video izleyemiyorum. Sadece youtube linki at. Video tarzında deil.

:D
Olmuyo hacı otomatik video şeysine dönüşüyor youtube da arat

Invoke

Invoke

Üye
Ağzına burdan bi fururum dişlerin dökülür :D utanmaz anında güncelleme alıyosunuz seyediyon diyesim geldi ama şeyetmemişsin güzel demişsin güle güle kullan :D

bak bak ramazan ramazan beni sinirlendirme. ankaradasin zaten. arkani koklayarak yürümek zorunda kalirsin derdim ama sen de şey etmemiştir. sağ ol. hadi darısı başına :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve -Börteçine-
Otroligt

Otroligt

Üye
bak bak ramazan ramazan beni sinirlendirme. ankaradasin zaten. arkani koklayarak yürümek zorunda kalirsin derdim ama sen de şey etmemiştir. sağ ol. hadi darısı başına :D
koklayarak mı :blink: bu nasıl tehdit :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
0MG90

0MG90

Üye
Invoke

Invoke

Üye
klavyeye Alışamadım işte :D

ismail

ismail

Üye
@The Shadow @mürteza16 @-qarapapaq- @0MG90 @İhtiyar007 @Sukut-u Hayal Ben tartı alacam max 75liralık ne alayım :) sürekli her seferinde farklı ölçüyo yazmışlar :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Invoke

Invoke

Üye
eczaneye git la
tartiya para mi verecen

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
0MG90

0MG90

Üye
@The Shadow @mürteza16 @-qarapapaq- @0MG90 @İhtiyar007 @Sukut-u Hayal Ben tartı alacam max 75liralık ne alayım :) sürekli her seferinde farklı ölçüyo yazmışlar :D
eczaneye gidiyom ben sürekli bakmak için :D
fakir miyim acaba?

mürteza16

mürteza16

Üye
Ben bedavaya almıştım. 2 yıl sonra üstüne 140 kg insan çıktı. O günden beri tartım yok. Git markete. Markette ucuza bulursun. :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Üst Alt