Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
tamam abi dur yeme kafayi
tama ozurde dileme dur yahu
La başlarım böle işe herkes haddini bilecek sen kalk kendinden 4 yaş büyük adma bebe de sonra mesajlarım la dalga geçiyon de

The Shadow

The Shadow

Üye
Burda senin hattan önceki mesajları okursan ben senin mesajınla dalg geçmiyorum ilk sen bizle geçiyorsun ardından ben geçiyorum ;)
Yaş konusunda benimle dalga geçme o zaman.
Sabırlı ol biraz nedir abi kafa yı yedirecen bana
Kusura bakma ama bizim burası dağın başı sayılır 3g falan hiç çekmiyor zaten kafayı yiceksen ye banane cevap istiyorsan önce alman gereken cevabı haket.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
olayı nasıl tatlıya bağlayabiliriz ?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Yaş konusunda benimle dalga geçme o zaman.

Kusura bakma ama bizim burası dağın başı sayılır 3g falan hiç çekmiyor zaten kafayı yiceksen ye banane cevap istiyorsan önce alman gereken cevabı haket.
Yav sen şaka mı yapıyon bizimle bebeymiş gibi konuşan sensin herkesle aynı yaştaymış gibi konuşuyorsun bu arada yazdıklarına dikkat et ağzımdan kötü birşey çıkacak

by-pegasus

Üye
La başlarım böle işe herkes haddini bilecek sen kalk kendinden 4 yaş büyük adma bebe de sonra mesajlarım la dalga geçiyon de

abi ben de bu yaslardayken
anafor.ck diye bi adamla cok kavga ederdim yapma bak ben o kisinin attigi.mesajlari hep bana soyluyormus gibi dusunurdum ha bi keresinde ona eee nasilsin diye sordugumda bile kelimelerine dikkat et diye cevap almistim
abi bu yaslarda oluyo boyle seyler ha ben buyuk deilim ama sen buyuk olarak bunlara sldikkat et abi

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Yav sen şaka mı yapıyon bizimle bebeymiş gibi konuşan sensin herkesle aynı yaştaymış gibi konuşuyorsun bu arada yazdıklarına dikkat et ağzımdan kötü birşey çıkacak
EMREEEEEEEE
yeter ulan sus küçücük çocukla uğraşıyosun :(

The Shadow

The Shadow

Üye
Laflarına dikkat et sana demedim ben onu ona attım diye senin aynı konu üzerinden daha ağır bir laf atmaya hakkın yok. Yaşın büyük ya da küçük olsun senin kimseyle böyle konuşmaya hakkın yok. Hızlı mesaj atamyorum diye kaçtığımı veya saklandığımı düşünme ben ona laf attım sen üzerine atladın.
Çıksın lan. Tek kötü laf etmeyi sen mi biliyosun.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Laflarına dikkat et sana demedim ben onu ona attım diye senin aynı konu üzerinden daha ağır bir laf atmaya hakkın yok. Yaşın büyük ya da küçük olsun senin kimseyle böyle konuşmaya hakkın yok. Hızlı mesaj atamyorum diye kaçtığımı veya saklandığımı düşünme ben ona laf attım sen üzerine atladın.
Lan ben nassı konuştumda hakkım yok küfür mü ettim hakaret mi ettim

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Allahım sen bana sabır ver

by-pegasus

Üye
aaaaa yetter ulen ilyas aga sende bisi olmaz deme simdi masa sandalye kalmayacak
la gidin yatin ne kufuru be yasi

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
off yapmayın ya

UpOneTR

UpOneTR

Üye
aaaaa yetter ulen ilyas aga sende bisi olmaz deme simdi masa sandalye kalmayacak
la gidin yatin ne kufuru be yasi
olum ne güzel 2 saat önce uyuyacaktım hay ben buraya mesaj atan aklımı :(

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Çocuğa bak la durduk yere ban yedirecek

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

Üst Alt