Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
Sen hala takmıyorsun insanlarıSabırlı ol biraz nedir abi kafa yı yedirecen bana
Sen hala takmıyorsun insanlarıSabırlı ol biraz nedir abi kafa yı yedirecen bana
kendine mi diyon bunu kankaSen hala takmıyorsun insanları

ne kavgasi ulan
kim ile kim arasinda ?

La başlarım böle işe herkes haddini bilecek sen kalk kendinden 4 yaş büyük adma bebe de sonra mesajlarım la dalga geçiyon detamam abi dur yeme kafayi
tama ozurde dileme dur yahu
Yaş konusunda benimle dalga geçme o zaman.Burda senin hattan önceki mesajları okursan ben senin mesajınla dalg geçmiyorum ilk sen bizle geçiyorsun ardından ben geçiyorum![]()
Kusura bakma ama bizim burası dağın başı sayılır 3g falan hiç çekmiyor zaten kafayı yiceksen ye banane cevap istiyorsan önce alman gereken cevabı haket.Sabırlı ol biraz nedir abi kafa yı yedirecen bana
He ilyas kendime diyorumkendine mi diyon bunu kanka![]()
abi sakin ol kendine gel gece gece uğraştığın şeye bak allasen yavHe ilyas kendime diyorum

yav anıl manıl deyince ondan şeyettinblood reg ile
sadow arasinda atisma tespit edildi![]()

Yav sen şaka mı yapıyon bizimle bebeymiş gibi konuşan sensin herkesle aynı yaştaymış gibi konuşuyorsun bu arada yazdıklarına dikkat et ağzımdan kötü birşey çıkacakYaş konusunda benimle dalga geçme o zaman.
Kusura bakma ama bizim burası dağın başı sayılır 3g falan hiç çekmiyor zaten kafayı yiceksen ye banane cevap istiyorsan önce alman gereken cevabı haket.
La başlarım böle işe herkes haddini bilecek sen kalk kendinden 4 yaş büyük adma bebe de sonra mesajlarım la dalga geçiyon de
EMREEEEEEEEYav sen şaka mı yapıyon bizimle bebeymiş gibi konuşan sensin herkesle aynı yaştaymış gibi konuşuyorsun bu arada yazdıklarına dikkat et ağzımdan kötü birşey çıkacak

Laflarına dikkat et sana demedim ben onu ona attım diye senin aynı konu üzerinden daha ağır bir laf atmaya hakkın yok. Yaşın büyük ya da küçük olsun senin kimseyle böyle konuşmaya hakkın yok. Hızlı mesaj atamyorum diye kaçtığımı veya saklandığımı düşünme ben ona laf attım sen üzerine atladın.La başlarım böle işe herkes haddini bilecek sen kalk kendinden 4 yaş büyük adma bebe de sonra mesajlarım la dalga geçiyon de
Çıksın lan. Tek kötü laf etmeyi sen mi biliyosun.Yav sen şaka mı yapıyon bizimle bebeymiş gibi konuşan sensin herkesle aynı yaştaymış gibi konuşuyorsun bu arada yazdıklarına dikkat et ağzımdan kötü birşey çıkacak
Lan ben nassı konuştumda hakkım yok küfür mü ettim hakaret mi ettimLaflarına dikkat et sana demedim ben onu ona attım diye senin aynı konu üzerinden daha ağır bir laf atmaya hakkın yok. Yaşın büyük ya da küçük olsun senin kimseyle böyle konuşmaya hakkın yok. Hızlı mesaj atamyorum diye kaçtığımı veya saklandığımı düşünme ben ona laf attım sen üzerine atladın.
Allahım sen bana sabır ver
olum ne güzel 2 saat önce uyuyacaktım hay ben buraya mesaj atan aklımıaaaaa yetter ulen ilyas aga sende bisi olmaz deme simdi masa sandalye kalmayacak
la gidin yatin ne kufuru be yasi