Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Gerçekten mesajın o kadar sert olduğunu mu düşündün :D Biraz abartmışım sanırım. Sadece bana karşı yapılan yorumlarla dalga geçmen pek hoşuma gitmedi.
Ha burda durcan kendin kabul edip millete dalga geçtiğini senle de biri dalga geçince bi saniye düşünecen

by-pegasus

Üye
ben buraya gecen gun olanlardan yani anil kardesimizin derdini cozmek icin toplandigimizi ve o @kim denen adami bulmaya geldigimizi belirtmek isterim lakin bizim bi karisiklik yuzunden butun gurubun dagildigini ve darildiginin farkina vardim ne yazikki biz baskalari icin mucadele edecegimize birbirimize satasiyoruz bu kavgada her iki taraf hakli olabilir ve bu kavganin sonlandirilmasini ve barisilmasini sunuyorum evet diyenler bu mesaj altina + koyup birbirlerinden ozur dilesinler

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ha burda durcan kendin kabul edip millete dalga geçtiğini senle de biri dalga geçince bi saniye düşünecen
+
ben buraya gecen gun olanlardan yani anil kardesimizin derdini cozmek icin toplandigimizi ve o @kim denen adami bulmaya geldigimizi belirtmek isterim lakin bizim bi karisiklik yuzunden butun gurubun dagildigini ve darildiginin farkina vardim ne yazikki biz baskalari icin mucadele edecegimize birbirimize satasiyoruz bu kavgada her iki taraf hakli olabilir ve bu kavganin sonlandirilmasini ve barisilmasini sunuyorum evet diyenler bu mesaj altina + koyup birbirlerinden ozur dilesinler
-

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Suçlu olmadığım bi konuda hiç kimse baba özür diletemez

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Burda senin hattan önceki mesajları okursan ben senin mesajınla dalg geçmiyorum ilk sen bizle geçiyorsun ardından ben geçiyorum ;)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
:hmmm

Üst Alt