Enpatsu Shakugan
Üye
Oyun çok iyi ama kesin oynaYootahmih ettm ya anime karakteridir ya da oyun karakteri diye
Oyun çok iyi ama kesin oynaYootahmih ettm ya anime karakteridir ya da oyun karakteri diye
oyun o kadar ii ki 89 dan beri yeni seri yapıyolarYootahmih ettm ya anime karakteridir ya da oyun karakteri diye
ama favorim dhaka fena heyecan yaptırıyo 
Pc yokOyun çok iyi ama kesin oyna
Ben kötü finalde bitirmiştim prensesi öldürdüm sonra yüzde yüz save indirdim bu sefer dahakayi öldürdüm
baban yanındaysa kötü adam bu oyun böyle başlıyosa nasıl biter diye düşünmüştür![]()

aynı bnm yaptığımBen kötü finalde bitirmiştim prensesi öldürdüm sonra yüzde yüz save indirdim bu sefer dahakayi öldürdüm![]()
sanada profil resmi attım bak 
Ben sadece sand of time üçlemesini oynadım 2010da çıkanı oynamadım güzelmi bilmiyorumoyun o kadar ii ki 89 dan beri yeni seri yapıyolarama favorim dhaka fena heyecan yaptırıyo
![]()
bn beğenmedim beğeneceğini sanmıyorumoyunda çok hata vardı zatenBen sadece sand of time üçlemesini oynadım 2010da çıkanı oynamadım güzelmi bilmiyorum
Bu profil fotosu için ağır olur bu karı daha kapalı giyinmiyormuyduaynı bnm yaptığım![]()
sanada profil resmi attım bak
![]()
He gameplay izledim de oyunda kan yokbn beğenmedim beğeneceğini sanmıyorumoyunda çok hata vardı zaten

A.sSa millet eskilerden kimse kalmamış![]()
aseskilerden değil genelde kimse kalmadı 2 kişi konuşuyozSa millet eskilerden kimse kalmamış![]()

2 yıldır burdayım yetmiyor muSa millet eskilerden kimse kalmamış![]()

Konu oyun konuşuyoruzNe var ne yok hazırda açılmış konu varmı![]()

As ben burdaymSa millet eskilerden kimse kalmamış![]()

Hangi oyun la oyunları bilirimKonu oyun konuşuyoruz![]()
ismi shahdee bak var mı kapalı haliBu profil fotosu için ağır olur bu karı daha kapalı giyinmiyormuydu
He gameplay izledim de oyunda kan yok![]()
daha açıklarını bulabilirsin ama kaplısını sanmam 
Pop ww, tttHangi oyun la oyunları bilirim
Onları bırakın watch dogs oynayın oyunu dün indirdim bitirmek üzereyim yarın biter fena yapmışlarPop ww, ttt