Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
La tanımayamadım seni profil foton değişmiş isminden tanıdımNapıyonuz tekrardan? Ben geldim.

La tanımayamadım seni profil foton değişmiş isminden tanıdımNapıyonuz tekrardan? Ben geldim.

En kapalı buismi shahdee bak var mı kapalı halidaha açıklarını bulabilirsin ama kaplısını sanmam
![]()
media.photobucket.com/user/FoxDieInjection/media/PlayStation%20Portable%20Wallpapers/PrinceOfPersiaWarriorWithinShadee.jpg.html?filters%5bterm%5d=shadee&filters%5bprimary%5d=imagesbana tanıtımları güzel gelmediOnları bırakın watch dogs oynayın oyunu dün indirdim bitirmek üzereyim yarın biter fena yapmışlar
aynı zatenEn kapalı bumedia.photobucket.com/user/FoxDieInjection/media/PlayStation%20Portable%20Wallpapers/PrinceOfPersiaWarriorWithinShadee.jpg.html?filters%5bterm%5d=shadee&filters%5bprimary%5d=images

Yok oyun gata tarzı oyunlara yeni bi tat katmışbana tanıtımları güzel gelmedi
Pc kaldırsa oynardım yeni pc alcam yüklerimreloaded sürümü çıktı mıOnları bırakın watch dogs oynayın oyunu dün indirdim bitirmek üzereyim yarın biter fena yapmışlar
gta yı da sevmem ama denerimYok oyun gata tarzı oyunlara yeni bi tat katmış

Benimde laptop kaldırıyo masaüstü herşeyi tamam ama 64 bit değil olsa o da kaldırcak 1 haftaya kurarım büyük ekranda tekarar bitiririmPc kaldırsa oynardım yeni pc alcam yüklerim
Değişiklik güzeldirLa tanımayamadım seni profil foton değişmiş isminden tanıdım![]()
Nickide değiştircektimde vazgeçtim. 
6gb ram istiyo yuh artk nasl yukleyeczOnları bırakın watch dogs oynayın oyunu dün indirdim bitirmek üzereyim yarın biter fena yapmışlar
Bende laptop alcam laptopda oynucam.Benimde laptop kaldırıyo masaüstü herşeyi tamam ama 64 bit değil olsa o da kaldırcak 1 haftaya kurarım büyük ekranda tekarar bitiririm
TebriklerSelam herkse!
Bugün mezun oluyorum.![]()

Aleykum Selam.Selam herkse!
Bugün mezun oluyorum.![]()
Abi benim masaüstü 8 gb ram 4 gb ekran kartı var kaldırmıyor 64 bit işletim sistemi istiyor kurmaya kurarımda oyunların bazıları c ye kurulu6gb ram istiyo yuh artk nasl yukleyecz
Her gün böyle devam et tuğ olursun24 saatte 200 mesaj yazmışım![]()
artık oyun oynayacaksan en az 8 gb ram6gb ram istiyo yuh artk nasl yukleyecz
Banlatcam seni mesaj kasıyorsun24 saatte 200 mesaj yazmışım![]()

8 gb ram var ve 32 bit mi kurulu yok artık. Ramin yarısından çoğu israf şu anda hemen 64e geçAbi benim masaüstü 8 gb ram 4 gb ekran kartı var kaldırmıyor 64 bit işletim sistemi istiyor kurmaya kurarımda oyunların bazıları c ye kurulu