mürteza16
Üye
Olucam zaten. Bu ay sonunda en az 8.000 mesaja ulaşırımHer gün böyle devam et tuğ olursun
Temmuzun ortalarında tuğ olurum 
Olucam zaten. Bu ay sonunda en az 8.000 mesaja ulaşırımHer gün böyle devam et tuğ olursun
Temmuzun ortalarında tuğ olurum 
Geleli fazla olmamaış zaten bbselamin aleykum helalik almaya geldim ben gidiyorum bidaha gelmemek uzere hakkinizi helal edin ?

bunu yazarak mesaj sayısını arttırıyo24 saatte 200 mesaj yazmışım![]()

emre cogu seyi bilmiyorsun o yuzden susuyorumGeleli fazla olmamaış zaten bb![]()
İspat et.Banlatcam seni mesaj kasıyorsun![]()
İnsanlara yardım ederek 200'e ulaştım.
Android genele bak.
.Helal olsun da olum nereye gidiyon hesap açılınca gelmicen mi olmaz öyle şeyselamin aleykum helalik almaya geldim ben gidiyorum bidaha gelmemek uzere hakkinizi helal edin ?
Sırf cod ghost için geçecem ha indirm kurulu ama çalışmıyor8 gb ram var ve 32 bit mi kurulu yok artık. Ramin yarısından çoğu israf şu anda hemen 64e geç

yok gelmicem sogudum ben ya valla size iyi muhabbetlerHelal olsun da olum nereye gidiyon hesap açılınca gelmicen mi olmaz öyle şey
Aleykum selam. Gitmeeeselamin aleykum helalik almaya geldim ben gidiyorum bidaha gelmemek uzere hakkinizi helal edin ?

yok hadi uzatmayalim helallik verin gidiyom benAleykum selam. Gitmeee![]()
Sende Kutluhan gibi bizleri bırakıyorsunyok gelmicem sogudum ben ya valla size iyi muhabbetler

La herkes adımı biliyor bende unutkanlık vaar tanımıyorum uzun süre konuşmadığım insanları sen kimdinemre cogu seyi bilmiyorsun o yuzden susuyorum
Sağlık olsun gitmeseydin keşkeyok gelmicem sogudum ben ya valla size iyi muhabbetler

Helal hoş olsun. Sende helal et.yok hadi uzatmayalim helallik verin gidiyom ben
anil iste bana resmini atmistin bilmiyormusun whatsappLa herkes adımı biliyor bende unutkanlık vaar tanımıyorum uzun süre konuşmadığım insanları sen kimdin
Bende biliyorum seniLa herkes adımı biliyor bende unutkanlık vaar tanımıyorum uzun süre konuşmadığım insanları sen kimdin
Namıdeğer Anıl.La herkes adımı biliyor bende unutkanlık vaar tanımıyorum uzun süre konuşmadığım insanları sen kimdin
Ha tamam hayırdır la senin hesaba ne b olduanil iste bana resmini atmistin bilmiyormusun whatsapp
Uzun hikaye ya sallaHa tamam hayırdır la senin hesaba ne b oldu
Ben hepinizi biliyorum.Bende biliyorum seni