asparagas haber miş :hmmm şimdide sövdüm bu haber medyaları ne yalancı yav :)
by-pegasus Üye beytullah6767' Alıntı: asparagas haber miş Genişletmek için tıkla ... şimdide sövdüm bu haber medyaları ne yalancı yav
beytullah6767' Alıntı: asparagas haber miş Genişletmek için tıkla ... şimdide sövdüm bu haber medyaları ne yalancı yav
beytullah6767 Üye zxdelemi' Alıntı: şimdide sövdüm bu haber medyaları ne yalancı yav Genişletmek için tıkla ... yok kimse yaş kaç
zxdelemi' Alıntı: şimdide sövdüm bu haber medyaları ne yalancı yav Genişletmek için tıkla ... yok kimse yaş kaç
by-pegasus Üye beytullah6767' Alıntı: yok kimse yaş kaç Genişletmek için tıkla ... 15 beytullah6767' Alıntı: benimde 15 nerelisin ? Genişletmek için tıkla ... ooo tertip ben memleket manisa sargöl ama nazillide okuduğum için nazillide kalıyorum
beytullah6767' Alıntı: yok kimse yaş kaç Genişletmek için tıkla ... 15 beytullah6767' Alıntı: benimde 15 nerelisin ? Genişletmek için tıkla ... ooo tertip ben memleket manisa sargöl ama nazillide okuduğum için nazillide kalıyorum
beytullah6767 Üye zxdelemi' Alıntı: 15 ooo tertip ben memleket manisa sargöl ama nazillide okuduğum için nazillide kalıyorum Genişletmek için tıkla ... bende Zonguldak Ereğli
zxdelemi' Alıntı: 15 ooo tertip ben memleket manisa sargöl ama nazillide okuduğum için nazillide kalıyorum Genişletmek için tıkla ... bende Zonguldak Ereğli
by-pegasus Üye beytullah6767' Alıntı: bende Zonguldak Ereğli Genişletmek için tıkla ... ooo baya uzak yav peki zonguldaktamı okuyorsun yoksa başka bir yerdemi OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... selamın aleykum abi nasılsın bugün pek kimse yok yav
beytullah6767' Alıntı: bende Zonguldak Ereğli Genişletmek için tıkla ... ooo baya uzak yav peki zonguldaktamı okuyorsun yoksa başka bir yerdemi OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... selamın aleykum abi nasılsın bugün pek kimse yok yav
beytullah6767 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam abim hoşgeldin
beytullah6767 Üye zxdelemi' Alıntı: ooo baya uzak yav peki zonguldaktamı okuyorsun yoksa başka bir yerdemi selamın aleykum abi nasılsın bugün pek kimse yok yav Genişletmek için tıkla ... burada okuyorum
zxdelemi' Alıntı: ooo baya uzak yav peki zonguldaktamı okuyorsun yoksa başka bir yerdemi selamın aleykum abi nasılsın bugün pek kimse yok yav Genişletmek için tıkla ... burada okuyorum
OttomaN TigeR Üye beytullah6767' Alıntı: AleykümSelam abim hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk kardeşler. Nasılsınız?
beytullah6767' Alıntı: AleykümSelam abim hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk kardeşler. Nasılsınız?
beytullah6767 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim, nerde millet? Genişletmek için tıkla ... sınav dan dolayi yoklar herhalde
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim, nerde millet? Genişletmek için tıkla ... sınav dan dolayi yoklar herhalde
by-pegasus Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim, nerde millet? Genişletmek için tıkla ... ah be abi millet yok bir tane ihtiyar vardı oda uyudu sanırım
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim, nerde millet? Genişletmek için tıkla ... ah be abi millet yok bir tane ihtiyar vardı oda uyudu sanırım
beytullah6767 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş bulduk kardeşler. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyiyim Sağol abi seni sormalı
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş bulduk kardeşler. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyiyim Sağol abi seni sormalı
by-pegasus Üye beytullah6767' Alıntı: burada okuyorum Genişletmek için tıkla ... memlekette okumak gibisi yok ama ben öncedende nazillide durduğum için nazilliyi tercih ettim
beytullah6767' Alıntı: burada okuyorum Genişletmek için tıkla ... memlekette okumak gibisi yok ama ben öncedende nazillide durduğum için nazilliyi tercih ettim
OttomaN TigeR Üye beytullah6767' Alıntı: iyiyim Sağol abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyiyim ben de.
beytullah6767' Alıntı: iyiyim Sağol abi seni sormalı Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyiyim ben de.
OttomaN TigeR Üye zxdelemi' Alıntı: ah be abi millet yok bir tane ihtiyar vardı oda uyudu sanırım Genişletmek için tıkla ... sınavı unuttum ben
zxdelemi' Alıntı: ah be abi millet yok bir tane ihtiyar vardı oda uyudu sanırım Genişletmek için tıkla ... sınavı unuttum ben