OttomaN TigeR
Üye
iyi geceler diliyorum, güle güle.Benim şarj bitiyo Hayırlı geceler
iyi geceler diliyorum, güle güle.Benim şarj bitiyo Hayırlı geceler
Hoşuma gidiyor. Telefonumda da bir sürü söz var hepsi kayıtlı. Bir de eskiden maxicepte bir arkadaş vardı. Gececilere gelirken hep söz yazardı. Sonra birlikte yazmaya başlamıştık.Ben senin neden çoğu mesajına söz yazdığını çok merak ediyorum![]()
Çok iyi olurKullanıcı adımı mı değiştirsem ne diyorsunuz?

Kimdi ki o? Cengiz mi?Hoşuma gidiyor. Telefonumda da bir sürü söz var hepsi kayıtlı. Bir de eskiden maxicepte bir arkadaş vardı. Gececilere gelirken hep söz yazardı. Sonra birlikte yazmaya başlamıştık.
Eski geleneğe devamHoşuma gidiyor. Telefonumda da bir sürü söz var hepsi kayıtlı. Bir de eskiden maxicepte bir arkadaş vardı. Gececilere gelirken hep söz yazardı. Sonra birlikte yazmaya başlamıştık.

Kullanıcı adımı mı değiştirsem ne diyorsunuz?

@Mazlum Somer. Abi sen beni aslında tanıyorsunKimdi ki o? Cengiz mi?

qarapapaq ne demek oluyor ki![]()
Niye kimse google kullanmıyor ?
Türk boyu.
Pek dikkat çekmediği için araştırma yapmıyorlar. Yani yanlış anlama ama hani böyle ergenler yazıyor ya onun gibi duruyor o yüzden.Yoruldum artık.Niye kimse google kullanmıyor ?
Türk boyu.
Gerçi buna alıştıkYoruldum artık.Niye kimse google kullanmıyor ?
Türk boyu.

Keşke bir kırbaç filan vursaydın, bu sözden daha iyiydi. Yaşlandık işte.@Mazlum Somer. Abi sen beni aslında tanıyorsun![]()

Ben biliyorum.Yoruldum artık.Niye kimse google kullanmıyor ?
Türk boyu.

Abiciğim estağfurullah olur mu hiç öyle şey. Senin suçun değil. Ben arkadaşın hesabına girdim. Diğer hesaba girsem mutlaka hatırlardın. Ben @Furkan Emekli.Keşke bir kırbaç filan vursaydın, bu sözden daha iyiydi. Yaşlandık işte.![]()
Abiciğim estağfurullah olur mu hiç öyle şey. Senin suçun değil. Ben arkadaşın hesabına girdim. Diğer hesaba girsem mutlaka hatırlardın. Ben @Furkan Emekli.
o kadar çok Burak tanıyorum ki! Nickname olmadan hatırlamam artık mümkün değil.Gökçen abiciğim naber nasılsın
Pek dikkat çekmediği için araştırma yapmıyorlar. Yani yanlış anlama ama hani böyle ergenler yazıyor ya onun gibi duruyor o yüzden.

Onlara İlber hocanın selamını söyleCehalet işte. Çok var, youtube'da öyle yorum. Adam normal bir şeyler yazmış, diğerinin tabi gücüne gitmiş "önce Türkçe yazmayı öğren" yazmış. Bilmiyor ki Azeri Türkleri q harfini kullanıyor.![]()