Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Ben senin neden çoğu mesajına söz yazdığını çok merak ediyorum :hmmm
Hoşuma gidiyor. Telefonumda da bir sürü söz var hepsi kayıtlı. Bir de eskiden maxicepte bir arkadaş vardı. Gececilere gelirken hep söz yazardı. Sonra birlikte yazmaya başlamıştık.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Invoke

Invoke

Üye
Kullanıcı adımı mı değiştirsem ne diyorsunuz?

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hoşuma gidiyor. Telefonumda da bir sürü söz var hepsi kayıtlı. Bir de eskiden maxicepte bir arkadaş vardı. Gececilere gelirken hep söz yazardı. Sonra birlikte yazmaya başlamıştık.
Kimdi ki o? Cengiz mi?

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
qarapapaq ne demek oluyor ki :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Eski geleneğe devam :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Gökçen abiciğim naber nasılsın :)
Yoruldum artık. :D Niye kimse google kullanmıyor ? :DTürk boyu.
Pek dikkat çekmediği için araştırma yapmıyorlar. Yani yanlış anlama ama hani böyle ergenler yazıyor ya onun gibi duruyor o yüzden.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve OttomaN TigeR
Invoke

Invoke

Üye
Cehalet işte. Çok var, youtube'da öyle yorum. Adam normal bir şeyler yazmış, diğerinin tabi gücüne gitmiş "önce Türkçe yazmayı öğren" yazmış. Bilmiyor ki Azeri Türkleri q harfini kullanıyor. :zzz:İnternetim çok yavaş ya. :D

• Beğen
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Keşke bir kırbaç filan vursaydın, bu sözden daha iyiydi. Yaşlandık işte. :(
Abiciğim estağfurullah olur mu hiç öyle şey. Senin suçun değil. Ben arkadaşın hesabına girdim. Diğer hesaba girsem mutlaka hatırlardın. Ben @Furkan Emekli.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Abiciğim estağfurullah olur mu hiç öyle şey. Senin suçun değil. Ben arkadaşın hesabına girdim. Diğer hesaba girsem mutlaka hatırlardın. Ben @Furkan Emekli.

Demek ki ben de seni tanıyorum.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gökçen abiciğim naber nasılsın :)
Pek dikkat çekmediği için araştırma yapmıyorlar. Yani yanlış anlama ama hani böyle ergenler yazıyor ya onun gibi duruyor o yüzden.
o kadar çok Burak tanıyorum ki! Nickname olmadan hatırlamam artık mümkün değil.:no:

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Cehalet işte. Çok var, youtube'da öyle yorum. Adam normal bir şeyler yazmış, diğerinin tabi gücüne gitmiş "önce Türkçe yazmayı öğren" yazmış. Bilmiyor ki Azeri Türkleri q harfini kullanıyor. :zzz:
Onlara İlber hocanın selamını söyle :aha:

• Beğen

Üst Alt