:züü: Geldim :kro2:
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam abi. Nasılsın? İmzandaki bıyıklı tip çok iyi.
OttomaN TigeR' Alıntı: selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam abi. Nasılsın? İmzandaki bıyıklı tip çok iyi.
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam abi. Nasılsın? İmzandaki bıyıklı tip çok iyi. Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim iyiyim çok şükür. Sen nasılsın bakalım? Bu arada o sımayliyi Kadir'den çarptım.
-qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam abi. Nasılsın? İmzandaki bıyıklı tip çok iyi. Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim iyiyim çok şükür. Sen nasılsın bakalım? Bu arada o sımayliyi Kadir'den çarptım.
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol kardeşim iyiyim çok şükür. Sen nasılsın bakalım? Bu arada o sımayliyi Kadir'den çarptım. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol kardeşim iyiyim çok şükür. Sen nasılsın bakalım? Bu arada o sımayliyi Kadir'den çarptım. Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol kardeşim iyiyim çok şükür. Sen nasılsın bakalım? Bu arada o sımayliyi Kadir'den çarptım. Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi, uğraşıyorum.
OttomaN TigeR' Alıntı: Sağol kardeşim iyiyim çok şükür. Sen nasılsın bakalım? Bu arada o sımayliyi Kadir'den çarptım. Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi, uğraşıyorum.
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: İyiyim abi, uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Daim olsun, kolaylıklar diliyorum.
-qarapapaq-' Alıntı: İyiyim abi, uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Daim olsun, kolaylıklar diliyorum.
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Daim olsun, kolaylıklar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun. =]
OttomaN TigeR' Alıntı: Daim olsun, kolaylıklar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun. =]
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin (sanki hiç gidiyor da) Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Naber millet?
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin (sanki hiç gidiyor da) Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Naber millet?
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Hoşbulduk Naber millet? Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim iyi olalım demi!
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyi diyelim iyi olalım demi! Genişletmek için tıkla ... Öyle abi İş güç nasıl abi yoğun gibisin 1-2 gündür
OttomaN TigeR' Alıntı: İyi diyelim iyi olalım demi! Genişletmek için tıkla ... Öyle abi İş güç nasıl abi yoğun gibisin 1-2 gündür
OttomaN TigeR Üye senoltürk' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler olsun, hoş geldin. ?