Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Burak Altun

Burak Altun

Üye
"Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok"

[ Jean Paul Sartre ]

Anil-D

Anil-D

Üye
bunu bılen yoktur zaten bizde transıt vardı dedigin gibi benzin vanalarını bi actık ucuyor ucuor ama ıyı yakıyordu sonra satık

UpOneTR

UpOneTR

Üye
evet ama geçen gün arıza yaptı baya bir yerini değiştiriverdi ustam sağ olsun önceden yanında çalışmıştım

ha birde hani kimileri der renolar ne kadar hız yapar diye işte onun ilacı tamircilerde
eğer benzin vanalarını açarsanız güzel bir subap ayarı çekerseniz birde performans balatası takıp araba silindirlerinin üstünden 5mm silerseniz uçar
bizim arabada silindir hariç dediklerimin hepsi var cunki silindirlerle oynadınmı araba birazcık çok yakıyor :)
bırazcık :D
hız yapacaksan renoyla değil başka şeyle yap tavsiye :D

by-pegasus

Üye
bizim arkadaş arabayla yunusa çarmış :D ehliyette yok allahtan tanidik varmişda kurtulmuş :D

benim hesap yarısını usta kurtarıyor yarısını tanıdık
ama bu sene çalışmayacağım okuduğum bölüm yüzünden tapucunun yanına gireceğim :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
KayraBey

KayraBey

Üye
@Burak Altun bu sözlerin sahibi Müslüman mı?

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
UpOneTR

UpOneTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
Burak Altun

Burak Altun

Üye
"Niçin bu kadar içiyorsun? Kederlerimi boğmak için. O kadar içtin ki,kederleriniz hâlâ boğulmadı mı? Maalesef yüzmeyi öğrenmişler"

[ Jean Paul Sartre ]

Burak Altun

Burak Altun

Üye
"Savaşı zenginler çıkarır, yoksullar ölür"

[ Jean Paul Sartre ]"Yalnızlık; düşündüklerinizin kafanızın duvarlarına çarpıp tekrar içerde kalmasıdır"

[ Jean Paul Sartre ]

UpOneTR

UpOneTR

Üye
"Niçin bu kadar içiyorsun? Kederlerimi boğmak için. O kadar içtin ki,kederleriniz hâlâ boğulmadı mı? Maalesef yüzmeyi öğrenmişler"

[ Jean Paul Sartre ]
s*ktir et kitabını okuduktan sonra bu adamın sözlerine bakmıştım hep :D

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
KayraBey

KayraBey

Üye
Müslüman değilse hepsi zırva :D

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Burak Altun

Burak Altun

Üye
"Bir şey sona ermek için başlamıştır. Serüven uzamaya gelmez, ona anlam veren ölümüdür yalnız"

[ Jean Paul Sartre ]

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
çay demledim taze taze :çay:

Üst Alt