by-pegasus
Üye
arabayı baglattınmı hıc
hangisini anlatayım

hiç bağlatmadım ama çok yakalandım
ben geçen kurban bayramında memlekete gittiğimde 1100 ceza yedim o günden beri pek haşır neşir olmuyoruz polislerle 
arabayı baglattınmı hıc

ben geçen kurban bayramında memlekete gittiğimde 1100 ceza yedim o günden beri pek haşır neşir olmuyoruz polislerle 
Zararlı :/ nasıl oluyor otelefonu super hızda sarj ediyorum
hımm reno cılıomu torosmuhangisini anlatayım
![]()
bizim arkadaş arabayla yunusa çarmışhangisini anlatayım
![]()
ehliyette yok allahtan tanidik varmişda kurtulmuş 
toroshımm reno cılıomu torosmu

abim geldı onda kıt gibi bisey var 30 dkda fulluyorZararlı :/ nasıl oluyor o
kızlar erkekler gibi cezalandırılmıyor ama erkekler için olduğu doğrudur ama taşlanması sopadan daha hafiftir emin ol![]()
bide sanırm bekar ise 50 sopa evli ise 100 sopa gibi bi olay var mı?
J.paul un sözleri çok iyi ya hatrlattığn için teşekkürler"Hayvanlara merhamet değil , adalet borçluyuz"
[ Arthur Schopenhauer ]
"Düşmanlarınızı kötülemeyin, onlar sizin eserinizdir"
[ William Hazlitt ]
"Hayat üç bölümdür.Dünyayı değiştireceğini sandığın, değişmeyeceğini anladığın ve dünyanın seni değiştirdiğine emin olduğun"
[ Jean Paul Sartre ]
Herkese iyi geceler.
hmm anladım teşekkür ederim hocamkızlar erkekler gibi cezalandırılmıyor ama erkekler için olduğu doğrudur ama taşlanması sopadan daha hafiftir emin ol

normal 30 dk şarj et Kullan daha iyi hem zararsızabim geldı onda kıt gibi bisey var 30 dkda fulluyor
yok lısanslı bir urunnormal 30 dk şarj et Kullan daha iyi hem zararsız
Resulullah(s.a.v) daha uygun doğru söylüyorsunuzNiye Resul demiyorsunuz da peygamber kelimesini kullanıyorsunuz? @muhammed4949

heh sende reno vardı dimi ya hatrladım fotolarını atmıştın 1000-2000 sayfa geride vardır![]()

İyi o zamanyok lısanslı bir urun