Silinen Üye 2480407
Kapalı Hesap
evet abi bugün burda sabahlıyacazİmam saat geç oldu. Bak namaz var 3-4 saat sonra
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

evet abi bugün burda sabahlıyacazİmam saat geç oldu. Bak namaz var 3-4 saat sonra

bırazcıkevet ama geçen gün arıza yaptı baya bir yerini değiştiriverdi ustam sağ olsun önceden yanında çalışmıştım
ha birde hani kimileri der renolar ne kadar hız yapar diye işte onun ilacı tamircilerde
eğer benzin vanalarını açarsanız güzel bir subap ayarı çekerseniz birde performans balatası takıp araba silindirlerinin üstünden 5mm silerseniz uçar
bizim arabada silindir hariç dediklerimin hepsi var cunki silindirlerle oynadınmı araba birazcık çok yakıyor![]()

bizim arkadaş arabayla yunusa çarmışehliyette yok allahtan tanidik varmişda kurtulmuş
![]()

ne okuyodunbenim hesap yarısını usta kurtarıyor yarısını tanıdık
ama bu sene çalışmayacağım okuduğum bölüm yüzünden tapucunun yanına gireceğim![]()
adam bir sey olursa telefonuda urunude getirin dediİyi o zaman
no@Burak Altun bu sözlerin sahibi Müslüman mı?
noo@Burak Altun bu sözlerin sahibi Müslüman mı?
s*ktir et kitabını okuduktan sonra bu adamın sözlerine bakmıştım hep"Niçin bu kadar içiyorsun? Kederlerimi boğmak için. O kadar içtin ki,kederleriniz hâlâ boğulmadı mı? Maalesef yüzmeyi öğrenmişler"
[ Jean Paul Sartre ]

bırazcık![]()
hız yapacaksan renoyla değil başka şeyle yap tavsiye![]()

ne okuyodun
tapucu nedir?

grafikerlik gibi miharita tapu bölümü okuyorum ondan yani hani şu ölçümcüler yokmu onları diyorum![]()