Gel kapıştırak telefonları :box Tel ne ? :P
GökhanERMCLR Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Telefonda lens işlemez Genişletmek için tıkla ... pek emin olma şu ana kadar nokia nın kullandıgı carll zeiss lens li telefon ların üzerine kamera tanımam ...
Sukut-u Hayal' Alıntı: Telefonda lens işlemez Genişletmek için tıkla ... pek emin olma şu ana kadar nokia nın kullandıgı carll zeiss lens li telefon ların üzerine kamera tanımam ...
mürteza16 Üye zxdelemi' Alıntı: bak koyuyeşil kuşaklı birine sataşıyorsun ona göre : Genişletmek için tıkla ... Gel : ben sarı-lacivert kuşaklıyım :
zxdelemi' Alıntı: bak koyuyeşil kuşaklı birine sataşıyorsun ona göre : Genişletmek için tıkla ... Gel : ben sarı-lacivert kuşaklıyım :
İhtiyar007 Üye zxdelemi' Alıntı: dede batıracaksın beni yav hiç sana yaşlı aylığı veren yokmu Genişletmek için tıkla ... öyle olsun
zxdelemi' Alıntı: dede batıracaksın beni yav hiç sana yaşlı aylığı veren yokmu Genişletmek için tıkla ... öyle olsun
mürteza16 Üye GökhanERMCLR' Alıntı: beni bitirmenin peşindemisiniz delefondan apn açıyorsun yeni ayarlar yapıyorsun da çalışan ip adresi bulmak zor Genişletmek için tıkla ... Tüh
GökhanERMCLR' Alıntı: beni bitirmenin peşindemisiniz delefondan apn açıyorsun yeni ayarlar yapıyorsun da çalışan ip adresi bulmak zor Genişletmek için tıkla ... Tüh
UpOneTR Üye GökhanERMCLR' Alıntı: pek emin olma şu ana kadar nokia nın kullandıgı carll zeiss lens li telefon ların üzerine kamera tanımam ... Genişletmek için tıkla ... Haklısın ama fotoğraf dediğin Slr ile çekilir gerisi heyecandır
GökhanERMCLR' Alıntı: pek emin olma şu ana kadar nokia nın kullandıgı carll zeiss lens li telefon ların üzerine kamera tanımam ... Genişletmek için tıkla ... Haklısın ama fotoğraf dediğin Slr ile çekilir gerisi heyecandır
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Tel ne ? :P Genişletmek için tıkla ... Desire C Beats Audio lu :PGereksizlerde konuma bak
Sukut-u Hayal' Alıntı: Tel ne ? :P Genişletmek için tıkla ... Desire C Beats Audio lu :PGereksizlerde konuma bak
UpOneTR Üye 0MG90' Alıntı: Desire C Beats Audio lu :PGereksizlerde konuma bak Genişletmek için tıkla ... Hay allahım ya Kaç kez teklif geldi Değismedim
0MG90' Alıntı: Desire C Beats Audio lu :PGereksizlerde konuma bak Genişletmek için tıkla ... Hay allahım ya Kaç kez teklif geldi Değismedim
mürteza16 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Hay allahım ya Kaç kez teklif geldi Değismedim Genişletmek için tıkla ... Senin tel ne
Sukut-u Hayal' Alıntı: Hay allahım ya Kaç kez teklif geldi Değismedim Genişletmek için tıkla ... Senin tel ne
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Hay allahım ya Kaç kez teklif geldi Değismedim Genişletmek için tıkla ... Değişme zaten konuma bak anla Burada son gecem tatil bitiyor
Sukut-u Hayal' Alıntı: Hay allahım ya Kaç kez teklif geldi Değismedim Genişletmek için tıkla ... Değişme zaten konuma bak anla Burada son gecem tatil bitiyor
UpOneTR Üye 0MG90' Alıntı: Değişme zaten konuma bak anla Burada son gecem tatil bitiyor Genişletmek için tıkla ... Adı ne
0MG90' Alıntı: Değişme zaten konuma bak anla Burada son gecem tatil bitiyor Genişletmek için tıkla ... Adı ne
.caner. Üye 0MG90' Alıntı: Değişme zaten konuma bak anla Burada son gecem tatil bitiyor Genişletmek için tıkla ... Vuu avatar değişmiş
0MG90' Alıntı: Değişme zaten konuma bak anla Burada son gecem tatil bitiyor Genişletmek için tıkla ... Vuu avatar değişmiş
mürteza16 Üye 0MG90' Alıntı: Değişme zaten konuma bak anla Burada son gecem tatil bitiyor Genişletmek için tıkla ... Benimde son gecem.
0MG90' Alıntı: Değişme zaten konuma bak anla Burada son gecem tatil bitiyor Genişletmek için tıkla ... Benimde son gecem.