0MG90
Üye
Bak işteNe var konuda ?

Bak işteNe var konuda ?

Sen ne diyon yav :P1.0 beta![]()
öyle olsun
:Oha 2.3.7 diye android sürümü mü varSuan 2.3.7 yüklü
Yarin offical 4..0.4 denicem![]()

ben en son kavga ettiğimde
öldüresiye birini dövmüştüm
o çocuk benim sevgilime benimle çıktığını bildiği halde zorla elini tutmuştu bende o sinirle cumartesi günü saat 22 de sarıgole gittim çocuğu buldum bir kaç arkadaşı vardı yanında arkadaşları yanından ayrıldı bende çocuğu tuttuğumla bir çenesine yumruk vurmuştum sonra iyice sersemledi ben en sonunda arabada bizim jop vardı çocuğun eline vurdum jopu yere attım suratını dağıtmıştım o günden beri kimsenin suratına vurmuyorum kavga etsem bile mide karaciğer çalışıyorum yada ayağını incitiyorum
Ben kavga etmem, şiddet hiç bir zaman çözüm değildir. Tamam tamam bu seferlik benden olsundede ne inatçı çıktın yav
ben bankacının kızıyla evlenmedim ki
:

Telefonda lens işlemez![]()
Çok iyiymis :PBak işte![]()
Cm7Oha 2.3.7 diye android sürümü mü var![]()
Doğrular. Doğrular acıdır.Çok iyiymis :P
Benim telefon da yüklü olan sürümSen ne diyon yav :P
Nasıl işlemez la? =P
heralde lens derken göz lensi sandı 
heralde lens derken göz lensi sandı
![]()

O telefonlardaki küçücük lensi fotoğrafmakinelerindeki mesela 70-300 lenslerle karıstrdım sory üstüme gelmeyib cahilim benheralde lens derken göz lensi sandı
![]()

Geçmiş olsun usta da yekindi derken ne demek istediniz![]()
O telefonlardaki küçücük lensi fotoğrafmakinelerindeki mesela 70-300 lenslerle karıstrdım sory üstüme gelmeyib cahilim ben![]()
yekinme ben tamircide çalıştım bizim dilimizde yekinme
arabada vites düşürünce
difransiyel biraz kitleme yapar bu kitleme arabada komperesörleme halinde devir düşer direksiyon etkisi sıfıra kadar düşer düşünce oynamaz o andan kurtulmak için direktmen devirin düşmesi lazım
yani anlayacağın yekinme
bir o tekerlek bir diğer tekerlek oynar araba iyice savurur
yekinme bizde başka bişeydir

Estağfurullah kardeş öyle demek istemedim.. Espiri niyetine söyledim..
tamam usta on numara acıklama olduyekinme bizde başka bişeydir
![]()
![]()