Hayırlı geceler k.i.b
by-pegasus Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Beni tanıyorsun değil mi Genişletmek için tıkla ... bir yerden çıkaracam ama uzun zamandır gelmediğim için baya kişiyi unuttum ismin neydi
Sukut-u Hayal' Alıntı: Beni tanıyorsun değil mi Genişletmek için tıkla ... bir yerden çıkaracam ama uzun zamandır gelmediğim için baya kişiyi unuttum ismin neydi
GökhanERMCLR Üye 0MG90' Alıntı: Benimkide 5 ama 15 kalitesinde Genişletmek için tıkla ... 15 olunca kaliteli mi oluyormuş.. Kalite lens tedir arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum megapiel sadece çözünürlük değeridir..
0MG90' Alıntı: Benimkide 5 ama 15 kalitesinde Genişletmek için tıkla ... 15 olunca kaliteli mi oluyormuş.. Kalite lens tedir arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum megapiel sadece çözünürlük değeridir..
mürteza16 Üye GökhanERMCLR' Alıntı: güzel olmasına güzel de yapması öyle basit değil lanet olsn Genişletmek için tıkla ... Niye nasıl yapılıyor?
GökhanERMCLR' Alıntı: güzel olmasına güzel de yapması öyle basit değil lanet olsn Genişletmek için tıkla ... Niye nasıl yapılıyor?
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Xperia Ray. =P Genişletmek için tıkla ... ray mı Oda iyiymis hiç duymadım :P
Invoke Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: ray mı Oda iyiymis hiç duymadım :P Genişletmek için tıkla ... zaa noob ------- Neyse yav, ben çıkıyorum. Herkese hayırlı geceler.
Sukut-u Hayal' Alıntı: ray mı Oda iyiymis hiç duymadım :P Genişletmek için tıkla ... zaa noob ------- Neyse yav, ben çıkıyorum. Herkese hayırlı geceler.
mürteza16 Üye senoltürk' Alıntı: Hayırlı geceler k.i.b Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler abi
UpOneTR Üye senoltürk' Alıntı: Hayırlı geceler k.i.b Genişletmek için tıkla ... Sanada iyi geceler abim
by-pegasus Üye mürteza16' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... bak koyuyeşil kuşaklı birine sataşıyorsun ona göre :
GökhanERMCLR Üye mürteza16' Alıntı: Niye nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla ... beni bitirmenin peşindemisiniz delefondan apn açıyorsun yeni ayarlar yapıyorsun da çalışan ip adresi bulmak zor
mürteza16' Alıntı: Niye nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla ... beni bitirmenin peşindemisiniz delefondan apn açıyorsun yeni ayarlar yapıyorsun da çalışan ip adresi bulmak zor
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: bir yerden çıkaracam ama uzun zamandır gelmediğim için baya kişiyi unuttum ismin neydi Genişletmek için tıkla ... İlyas o.O En sonnn sanırm tarlaya gitmistin isler vardı o sıralarda yeni diskavri almıştın sigrayı brakmaya çalisiyodun
zxdelemi' Alıntı: bir yerden çıkaracam ama uzun zamandır gelmediğim için baya kişiyi unuttum ismin neydi Genişletmek için tıkla ... İlyas o.O En sonnn sanırm tarlaya gitmistin isler vardı o sıralarda yeni diskavri almıştın sigrayı brakmaya çalisiyodun
mürteza16 Üye -qarapapaq-' Alıntı: zaa noob ------- Neyse yav, ben çıkıyorum. Herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler.
-qarapapaq-' Alıntı: zaa noob ------- Neyse yav, ben çıkıyorum. Herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler.
UpOneTR Üye GökhanERMCLR' Alıntı: 15 olunca kaliteli mi oluyormuş.. Kalite lens tedir arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum megapiel sadece çözünürlük değeridir.. Genişletmek için tıkla ... Telefonda lens işlemez
GökhanERMCLR' Alıntı: 15 olunca kaliteli mi oluyormuş.. Kalite lens tedir arkadaşlar bilmeyenler için söylüyorum megapiel sadece çözünürlük değeridir.. Genişletmek için tıkla ... Telefonda lens işlemez
0MG90 Üye senoltürk' Alıntı: Hayırlı geceler k.i.b Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: zaa noob ------- Neyse yav, ben çıkıyorum. Herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
senoltürk' Alıntı: Hayırlı geceler k.i.b Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: zaa noob ------- Neyse yav, ben çıkıyorum. Herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
by-pegasus Üye İhtiyar007' Alıntı: Parası senden Genişletmek için tıkla ... dede batıracaksın beni yav hiç sana yaşlı aylığı veren yokmu
İhtiyar007' Alıntı: Parası senden Genişletmek için tıkla ... dede batıracaksın beni yav hiç sana yaşlı aylığı veren yokmu
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Telefonda lens işlemez Genişletmek için tıkla ... Gel kapıştırak telefonları