Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Bende kaçtım hepinize hayırlı geceler

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve ŞenolTÜRK
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
  • Beğen
marist

marist

Üye
Bana da müsade yarin yolcuyuz , erken uyanacağiz :)
Hayırlı geceler herkese.

• Beğen
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
S3 vardı demi sende
evet telefonu seviyorum ama sağlam deyil enazından benimki onun haricinde androidin en özgür telefonlarından birde 32 gb hafıza kart aldımmı iphone 5s bedava versinler alırım satarım:aha:

• Beğen
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
evet telefonu seviyorum ama sağlam deyil enazından benimki onun haricinde androidin en özgür telefonlarından birde 32 gb hafıza kart aldımmı iphone 5s bedava versinler alırım satarım:aha:
S3 guzel telefon 4,3 yukledinmi

• Beğen
Tepkiler: .caner.
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
S3 guzel telefon 4,3 yukledinmi
1.5 ay gibi cyanogenmod 4.3 kullandım 3 hafta önce orjinal 4.3 geldi onu kurdum sonra cyanogenmod 4.4 sürümünü yükledim ama tema olsun kullanısı olsun orjinali tutmadığı icin 4.3 geri döndüm

• Beğen
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
1.5 ay gibi cyanogenmod 4.3 kullandım 3 hafta önce orjinal 4.3 geldi onu kurdum sonra cyanogenmod 4.4 sürümünü yükledim ama tema olsun kullanısı olsun orjinali tutmadığı icin 4.3 geri döndüm
Knox s3 e gelmedi demi

• Beğen
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Bende cikiyorum Hayırlı geceler

• Beğen
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
gelmesede olurdu

Samsung telefon aldıktan sonra rootlama işlemine girişip "bloatware" denen gereksiz uygulamaları temizleyeyim ve cihazımı rahat rahat kullanayım diyemeyeceksiniz. Zira Knox, eFUSE adı verilen bir teknolojiyle telefonda yapılan değişikliklerin tarihini denetim altında tutuyor ve böylece, ileride herhangi bir sorun olduğunda şirket kullanıcının donanıma zarar verdiğini gerekçe göstererek cihazınızı garanti kapsamı dışında tutabiliyor.

Tabii Samsung'ta bu tarz girişimleri engelleyen sistemler her zaman vardı, bu bakımdan Knox yeni bir şey değil. Ama yeni olan Knox'un artık bunu, yani yaptığınız değişiklikleri download mode'a açık açık yazmaya başlaması oldu. Eskiden "flash counter" gibi yöntemlerle sayacı sıfırlamanın bir yolu varken Knox'ta bu iş de imkansız hale gelmiş durumda.

• Beğen
Tepkiler: .caner., Nextman ve ŞenolTÜRK

Üst Alt