Selamün aleyküm Aleyküm Selam
.caner. Üye 0MG90' Alıntı: Gel sana bir Bursa yı gezdireyim Ne alışveriş merkezleri var baka kalırsın :P Genişletmek için tıkla ... Tamam ben ciddiyim yalnız. marist' Alıntı: iyiyim Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin kardeşim.
0MG90' Alıntı: Gel sana bir Bursa yı gezdireyim Ne alışveriş merkezleri var baka kalırsın :P Genişletmek için tıkla ... Tamam ben ciddiyim yalnız. marist' Alıntı: iyiyim Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin kardeşim.
.caner. Üye 0MG90' Alıntı: Gel sana bir Bursa yı gezdireyim Ne alışveriş merkezleri var baka kalırsın :P Genişletmek için tıkla ... 0MG90' Alıntı: Gel sana bir Bursa yı gezdireyim Ne alışveriş merkezleri var baka kalırsın :P Genişletmek için tıkla ... Ankara'ya beklerim
0MG90' Alıntı: Gel sana bir Bursa yı gezdireyim Ne alışveriş merkezleri var baka kalırsın :P Genişletmek için tıkla ... 0MG90' Alıntı: Gel sana bir Bursa yı gezdireyim Ne alışveriş merkezleri var baka kalırsın :P Genişletmek için tıkla ... Ankara'ya beklerim
0MG90 Üye .caner.' Alıntı: Tamam ben ciddiyim yalnız. Allah iyilik versin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... (Hadi be :/) tamam ama geleceğin yere bağlı Bursa yı komple bilmiyorum
.caner.' Alıntı: Tamam ben ciddiyim yalnız. Allah iyilik versin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... (Hadi be :/) tamam ama geleceğin yere bağlı Bursa yı komple bilmiyorum
0MG90 Üye ahmetkartal' Alıntı: Nasılsınız napıyorsunuz cay icen varsa banada oralet ısmarlasın Genişletmek için tıkla ... : oralet: buyur
ahmetkartal' Alıntı: Nasılsınız napıyorsunuz cay icen varsa banada oralet ısmarlasın Genişletmek için tıkla ... : oralet: buyur
marist Üye .caner.' Alıntı: Tamam ben ciddiyim yalnız. Allah iyilik versin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Amin. Cümlemize.
.caner.' Alıntı: Tamam ben ciddiyim yalnız. Allah iyilik versin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Amin. Cümlemize.
.caner. Üye 0MG90' Alıntı: (Hadi be :/) tamam ama geleceğin yere bağlı Bursa yı komple bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... cidden Bursa ya alıyorum bi yaz sonra Balıkesir sonra yollar nereye Götürürse
0MG90' Alıntı: (Hadi be :/) tamam ama geleceğin yere bağlı Bursa yı komple bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... cidden Bursa ya alıyorum bi yaz sonra Balıkesir sonra yollar nereye Götürürse
.caner. Üye web43' Alıntı: Foruma 5 dk once kaydoldum muhabetiniz bol olsun cumleten S.a Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam. Teşekkürler, aramıza hosgeldin.
web43' Alıntı: Foruma 5 dk once kaydoldum muhabetiniz bol olsun cumleten S.a Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam. Teşekkürler, aramıza hosgeldin.
0MG90 Üye .caner.' Alıntı: cidden Bursa ya alıyorum bi yaz sonra Balıkesir sonra yollar nereye Götürürse Genişletmek için tıkla ... Bursa ya nereye?
.caner.' Alıntı: cidden Bursa ya alıyorum bi yaz sonra Balıkesir sonra yollar nereye Götürürse Genişletmek için tıkla ... Bursa ya nereye?
0MG90 Üye web43' Alıntı: Foruma 5 dk once kaydoldum muhabetiniz bol olsun cumleten S.a Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Hoşgeldin
web43' Alıntı: Foruma 5 dk once kaydoldum muhabetiniz bol olsun cumleten S.a Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Hoşgeldin
.caner. Üye 0MG90' Alıntı: Bursa ya nereye? Genişletmek için tıkla ... Tam olarak bilmiyorum. Ama Bursa kesin.
0MG90 Üye .caner.' Alıntı: Tam olarak bilmiyorum. Ama Bursa kesin. Genişletmek için tıkla ... Osmangazi ise kaybolmam
.caner.' Alıntı: Tam olarak bilmiyorum. Ama Bursa kesin. Genişletmek için tıkla ... Osmangazi ise kaybolmam