ŞenolTÜRK
Üye
Bende iyiyim ne yaptin 5800 ıiyiyim abi sen nasılsın
Bende iyiyim ne yaptin 5800 ıiyiyim abi sen nasılsın
Hayırlı geceler..Hepinize hayırlı geceler, ben uyumaya gidiyorum![]()
Iyi geceler, Allaha emanet olun.
Sen nerede oturuyon?Gel bir Anatolium a gidelim ya
Mediamarkt a gitmem lazım fırsatım yok bir türlü![]()

attım bir köseye duruyor telefoncuya da göstermedim hafıza kartı almayı düşünüyorum birde telefona para verememBende iyiyim ne yaptin 5800 ı

Iyi gecelerBende kaçtım hepinize hayırlı geceler
Sağol. Sanada hayırlı geceler.Bende kaçtım hepinize hayırlı geceler
hayırlı gecelerBende kaçtım hepinize hayırlı geceler
S3 vardı demi sendeattım bir köseye duruyor telefoncuya da göstermedim hafıza kartı almayı düşünüyorum birde telefona para veremem![]()
evet telefonu seviyorum ama sağlam deyil enazından benimki onun haricinde androidin en özgür telefonlarından birde 32 gb hafıza kart aldımmı iphone 5s bedava versinler alırım satarımS3 vardı demi sende

Hayırlı gecelerBana da müsade yarin yolcuyuz , erken uyanacağiz
Hayırlı geceler herkese.
hayırlı gecelerBana da müsade yarin yolcuyuz , erken uyanacağiz
Hayırlı geceler herkese.
S3 guzel telefon 4,3 yukledinmievet telefonu seviyorum ama sağlam deyil enazından benimki onun haricinde androidin en özgür telefonlarından birde 32 gb hafıza kart aldımmı iphone 5s bedava versinler alırım satarım![]()
1.5 ay gibi cyanogenmod 4.3 kullandım 3 hafta önce orjinal 4.3 geldi onu kurdum sonra cyanogenmod 4.4 sürümünü yükledim ama tema olsun kullanısı olsun orjinali tutmadığı icin 4.3 geri döndümS3 guzel telefon 4,3 yukledinmi
Knox s3 e gelmedi demi1.5 ay gibi cyanogenmod 4.3 kullandım 3 hafta önce orjinal 4.3 geldi onu kurdum sonra cyanogenmod 4.4 sürümünü yükledim ama tema olsun kullanısı olsun orjinali tutmadığı icin 4.3 geri döndüm
4.3 ile geldi diyorlarKnox s3 e gelmedi demi

gelmesede olurdu
Aynen![]()