geldim ama gidiyorum :bye2: Görüşürüz ciğerim. :)
Akıncı Üye ANIL' Alıntı: 24 saat açığız sıkıntı yok ama yinede insan olduğumuzu unutmayın Genişletmek için tıkla ... bu aralar yoğunum
ANIL' Alıntı: 24 saat açığız sıkıntı yok ama yinede insan olduğumuzu unutmayın Genişletmek için tıkla ... bu aralar yoğunum
-efşan Üye zxdelemi' Alıntı: bir kız ama aşık olunacak gibi değilki baktıkça içimdeki çocuk sesleniyor deniz aşığım diye bağır diye Genişletmek için tıkla ... Seninki farklı dostum. Bari hepsine de aşk deme de aşkın da bir anlamı kalsın. Yıktın mabedini.
zxdelemi' Alıntı: bir kız ama aşık olunacak gibi değilki baktıkça içimdeki çocuk sesleniyor deniz aşığım diye bağır diye Genişletmek için tıkla ... Seninki farklı dostum. Bari hepsine de aşk deme de aşkın da bir anlamı kalsın. Yıktın mabedini.
Akıncı Üye Anafor.CK' Alıntı: Güzel. Hangi işte meşguliyet gösteriyorsun? Genişletmek için tıkla ... perde ve alışveriş
Anafor.CK' Alıntı: Güzel. Hangi işte meşguliyet gösteriyorsun? Genişletmek için tıkla ... perde ve alışveriş
by-pegasus Üye Anafor.CK' Alıntı: Seninki farklı dostum. Bari hepsine de aşk deme de aşkın da bir anlamı kalsın. Yıktın mabedini. Genişletmek için tıkla ... bu sefer yalan değil ki kimse bana inanmiyor yav aşığım ulen
Anafor.CK' Alıntı: Seninki farklı dostum. Bari hepsine de aşk deme de aşkın da bir anlamı kalsın. Yıktın mabedini. Genişletmek için tıkla ... bu sefer yalan değil ki kimse bana inanmiyor yav aşığım ulen
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: git bence açıl çok olsa tokat yersin Genişletmek için tıkla ... birdaha konuşmaz diye korkuyorum
anil41kocaeli' Alıntı: git bence açıl çok olsa tokat yersin Genişletmek için tıkla ... birdaha konuşmaz diye korkuyorum
Akıncı Üye anil41kocaeli' Alıntı: oh kebab iş biz gunesın anlında yanıyoz keske bende öyle iş bulsam Genişletmek için tıkla ... perde satışı değil benimki ütü filan
anil41kocaeli' Alıntı: oh kebab iş biz gunesın anlında yanıyoz keske bende öyle iş bulsam Genişletmek için tıkla ... perde satışı değil benimki ütü filan
-efşan Üye zxdelemi' Alıntı: bu sefer yalan değil ki kimse bana inanmiyor yav aşığım ulen Genişletmek için tıkla ... Telaffuzuna dikkat gösterir isen inandırıcı etkin artar. Defalarca aşık olmak da nasıl ise artık...
zxdelemi' Alıntı: bu sefer yalan değil ki kimse bana inanmiyor yav aşığım ulen Genişletmek için tıkla ... Telaffuzuna dikkat gösterir isen inandırıcı etkin artar. Defalarca aşık olmak da nasıl ise artık...
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben inanıyom kalpten asıksan açıl Genişletmek için tıkla ... demesi kolay ama yanına gidince insanın dili dolanıyor katiyen gık çıkaramıyor
anil41kocaeli' Alıntı: ben inanıyom kalpten asıksan açıl Genişletmek için tıkla ... demesi kolay ama yanına gidince insanın dili dolanıyor katiyen gık çıkaramıyor