mehmet im :op: :ehe aleyküm selam He canım :D Nasılsın iş adamım :ehe
MrTech Üye -Akıncı' Alıntı: mehmet im aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... He canım Nasılsın iş adamım
Anil-D Üye ben bikere kıza aşık oldum tam kendimi topladım konuscam sevgilısı geldi gıttıler sonuc benim icin husran oldu☹
ben bikere kıza aşık oldum tam kendimi topladım konuscam sevgilısı geldi gıttıler sonuc benim icin husran oldu☹
by-pegasus Üye Anafor.CK' Alıntı: Telaffuzuna dikkat gösterir isen inandırıcı etkin artar. Defalarca aşık olmak da nasıl ise artık... Genişletmek için tıkla ... işte ne kadar yanlış yaptığımı şimdi gördüm ama ne yapayım benimkide yürek
Anafor.CK' Alıntı: Telaffuzuna dikkat gösterir isen inandırıcı etkin artar. Defalarca aşık olmak da nasıl ise artık... Genişletmek için tıkla ... işte ne kadar yanlış yaptığımı şimdi gördüm ama ne yapayım benimkide yürek
Akıncı Üye MrTech' Alıntı: He canım Nasılsın iş adamım Genişletmek için tıkla ... yorgun bitkin seni sormalı
-efşan Üye zxdelemi' Alıntı: işte ne kadar yanlış yaptığımı şimdi gördüm ama ne yapayım benimkide yürek Genişletmek için tıkla ... Ben eminim ki sen bu cümleyi daha çok kullanırsın. Keza, hayranlık ile aşk arasındaki farkı öğrenmelisin evvel.
zxdelemi' Alıntı: işte ne kadar yanlış yaptığımı şimdi gördüm ama ne yapayım benimkide yürek Genişletmek için tıkla ... Ben eminim ki sen bu cümleyi daha çok kullanırsın. Keza, hayranlık ile aşk arasındaki farkı öğrenmelisin evvel.
ANIL Admin Şu anda 19 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 12 misafir) ANIL*, zxdelemi, anil41kocaeli, -Akıncı*+, Anafor.CK*, MrTech*, - SerkeŞ -*
Şu anda 19 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 12 misafir) ANIL*, zxdelemi, anil41kocaeli, -Akıncı*+, Anafor.CK*, MrTech*, - SerkeŞ -*
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben bikere kıza aşık oldum tam kendimi topladım konuscam sevgilısı geldi gıttıler sonuc benim icin husran oldu☹ Genişletmek için tıkla ... peki bir daha aşık olmadınmı
anil41kocaeli' Alıntı: ben bikere kıza aşık oldum tam kendimi topladım konuscam sevgilısı geldi gıttıler sonuc benim icin husran oldu☹ Genişletmek için tıkla ... peki bir daha aşık olmadınmı
MrTech Üye ANIL' Alıntı: Şu anda 19 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 12 misafir) ANIL*, zxdelemi, anil41kocaeli, -Akıncı*+, Anafor.CK*, MrTech*, - SerkeŞ -* Genişletmek için tıkla ... Haydeeeeaaaa
ANIL' Alıntı: Şu anda 19 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 12 misafir) ANIL*, zxdelemi, anil41kocaeli, -Akıncı*+, Anafor.CK*, MrTech*, - SerkeŞ -* Genişletmek için tıkla ... Haydeeeeaaaa
Akıncı Üye ANIL' Alıntı: Şu anda 19 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 12 misafir) ANIL*, zxdelemi, anil41kocaeli, -Akıncı*+, Anafor.CK*, MrTech*, - SerkeŞ -* Genişletmek için tıkla ... ele vermesem bizi
ANIL' Alıntı: Şu anda 19 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 12 misafir) ANIL*, zxdelemi, anil41kocaeli, -Akıncı*+, Anafor.CK*, MrTech*, - SerkeŞ -* Genişletmek için tıkla ... ele vermesem bizi
MrTech Üye -Akıncı' Alıntı: yorgun bitkin seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Aynı iş güçten bitkin
-efşan Üye MrTech' Alıntı: Nasılsın Cengiz abi ? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun Kardeşim, sen nasılsın?
MrTech' Alıntı: Nasılsın Cengiz abi ? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun Kardeşim, sen nasılsın?
by-pegasus Üye Anafor.CK' Alıntı: Ben eminim ki sen bu cümleyi daha çok kullanırsın. Keza, hayranlık ile aşk arasındaki farkı öğrenmelisin evvel. Genişletmek için tıkla ... kullanmam :
Anafor.CK' Alıntı: Ben eminim ki sen bu cümleyi daha çok kullanırsın. Keza, hayranlık ile aşk arasındaki farkı öğrenmelisin evvel. Genişletmek için tıkla ... kullanmam :
-efşan Üye ANIL' Alıntı: Şu anda 19 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 12 misafir) ANIL*, zxdelemi, anil41kocaeli, -Akıncı*+, Anafor.CK*, MrTech*, - SerkeŞ -* Genişletmek için tıkla ... Yakalandık.
ANIL' Alıntı: Şu anda 19 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 12 misafir) ANIL*, zxdelemi, anil41kocaeli, -Akıncı*+, Anafor.CK*, MrTech*, - SerkeŞ -* Genişletmek için tıkla ... Yakalandık.
MrTech Üye Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun Kardeşim, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun çalışıp duruyoruz abi.
Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun Kardeşim, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun çalışıp duruyoruz abi.