Bro'm hoş gelmişsin.
ANIL Admin -Akıncı' Alıntı: özel demek Genişletmek için tıkla ... Özel değil, alıştığımız şeyler oldu artık.
-efşan Üye zxdelemi' Alıntı: gececı gardaşlarım ben yine aşık oldum Genişletmek için tıkla ... Aferin.
ANIL Admin zxdelemi' Alıntı: gececı gardaşlarım ben yine aşık oldum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
by-pegasus Üye ANIL' Alıntı: Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... dostlar sağ olsun asla aklımdan çıkmıyor hergün konuşuyorum ama açılma 0
ANIL' Alıntı: Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... dostlar sağ olsun asla aklımdan çıkmıyor hergün konuşuyorum ama açılma 0
Akıncı Üye ANIL' Alıntı: Özel değil, alıştığımız şeyler oldu artık. Genişletmek için tıkla ... benim şikayetler sanırım
ANIL' Alıntı: Özel değil, alıştığımız şeyler oldu artık. Genişletmek için tıkla ... benim şikayetler sanırım
-efşan Üye -Akıncı' Alıntı: evet abim Genişletmek için tıkla ... Güzel. Hangi işte meşguliyet gösteriyorsun?
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: kimmiş o sanslı☺ sen aşık oluyon biz ayrılıyoz Genişletmek için tıkla ... bir kız ama aşık olunacak gibi değilki baktıkça içimdeki çocuk sesleniyor deniz aşığım diye bağır diye
anil41kocaeli' Alıntı: kimmiş o sanslı☺ sen aşık oluyon biz ayrılıyoz Genişletmek için tıkla ... bir kız ama aşık olunacak gibi değilki baktıkça içimdeki çocuk sesleniyor deniz aşığım diye bağır diye
ANIL Admin -Akıncı' Alıntı: benim şikayetler sanırım Genişletmek için tıkla ... 24 saat açığız sıkıntı yok ama yinede insan olduğumuzu unutmayın
-Akıncı' Alıntı: benim şikayetler sanırım Genişletmek için tıkla ... 24 saat açığız sıkıntı yok ama yinede insan olduğumuzu unutmayın