Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye
evle uğraşılmaz ki en iyisi yurt :) temizlik derdin yok yemek derdin yok :pro2: bi de dükkanlara girdiğinde kendini acindirdin mi iş tamamdir :ehe o konuda gonya insanı baya iyi .:ehe
sorma ya iyi oluyor :D mesela çiğ köfte söylüyoruz falan abi ayağı çekince fazladan dürüm vs. yolluyor yanında :D esnafta da tutuyo abi öğrenciyiz :D

codblackops2

codblackops2

Üye
konu değişince kalmaya karar verdim :ehe

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Öğrencinin herşeye ihtiyacı vardır :ehe

kuzeyfirtinasi

kuzeyfirtinasi

Üye
herkese iyi geceler ben kaçar..

OPC

OPC

Üye

o zaman 2 üniveristeden 6 yılda mezun olursun :D e sövcekler mezun ol da kurtulsunlar :D

- - - Eklendi - - -

tamam o zaman :D

Bu sene kasıcam İnşallah :D

Bizim yurtta dışardan yemek yasaktı nasıl bir yurtsa neler yapmıştık onun için :D Sigara alırken 6.5 TL'lik sigaraya 6 TL verip abi biz öğrenciyiz şu yurtta kalıyoruz dediğimizde adamın gözündeki acıma ifadesini unutamıyorum :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye

sorma ya iyi oluyor :D mesela çiğ köfte söylüyoruz falan abi ayağı çekince fazladan dürüm vs. yolluyor yanında :D esnafta da tutuyo abi öğrenciyiz :D

Aynen :ehe esnafla konuşurken her cümlenin sonuna ekliyorum.'şunun şurasında öğrenciyiz abi yaparsın bi kıyak ' :ehe gözlerde aynen bu şekilde : :naughty: :ehe

Enes

Enes

Üye

Bizim yurtta dışardan yemek yasaktı nasıl bir yurtsa neler yapmıştık onun için :D Sigara alırken 6.5 TL'lik sigaraya 6 TL verip abi biz öğrenciyiz şu yurtta kalıyoruz dediğimizde adamın gözündeki acıma ifadesini unutamıyorum :ehe
o ne saçma bi sistem :D biz gece 2-3 çiğ köfte akıyoruz :D

codblackops2

codblackops2

Üye

:d:

- - - Eklendi - - -

La o değil de bugün Ronaldo 3 , Messi 4 tane gol attı :dry:

- - - Eklendi - - -

:bye2:

:oha:

Enes

Enes

Üye

Aynen :ehe esnafla konuşurken her cümlenin sonuna ekliyorum.'şunun şurasında öğrenciyiz abi yaparsın bi kıyak ' :ehe gözlerde aynen bu şekilde : :naughty: :ehe

7 lira ödeyecekti arkadaşım ama ne aldığını hatırlamıyorum, tam yarım saat dil döktü adama adam en son dedi yeterki defol git almıyorum para defol :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye

7 lira ödeyecekti arkadaşım ama ne aldığını hatırlamıyorum, tam yarım saat dil döktü adama adam en son dedi yeterki defol git almıyorum para defol :ehe

:ehe yok en azından biz o kadar işin şeyini çıkarmıyoruz :ehe

OPC

OPC

Üye

o ne saçma bi sistem :D biz gece 2-3 çiğ köfte akıyoruz :D

Aynen üstad çok sinir bir sistemdi. Bizim arkadaş ona çözüm olarak bir akşam aldı eline çarşafı babası tekstilci öyle bir yırttı ki sanki makasla kesmişsin gibi uzun ip gibi yırttı birbirine bağladı bir poşet bulduk onu sepet yaptık sonra gelsin dönerler çiğ köfteler :D

Enes

Enes

Üye

Aynen üstad çok sinir bir sistemdi. Bizim arkadaş ona çözüm olarak bir akşam aldı eline çarşafı babası tekstilci öyle bir yırttı ki sanki makasla kesmişsin gibi uzun ip gibi yırttı birbirine bağladı bir poşet bulduk onu sepet yaptık sonra gelsin dönerler çiğ köfteler :D

ama sizinki de kötüymüş harbiden :D ama yurt yemekleri rezalet :D

- - - Eklendi - - -

Parliament Reserve :pro:
bu ucuz :ehe

codblackops2

codblackops2

Üye

ben yapmıyorum ya yapamıyorum bana göre değil abi ayağı çekmek :D

camel white :pro:

Eğlenceli oluyor yani yoksa adamın ayağına kapanıp nolur diye yalvarmıyoruz o kadar da düşmedik :ehe

- - - Eklendi - - -

içtiğim sigara winston flash belleğim kingston :pro2:

OPC

OPC

Üye

ama sizinki de kötüymüş harbiden :D ama yurt yemekleri rezalet :D

- - - Eklendi - - -

bu ucuz :ehe

Yurttakiler yemek değil sadece midedeki boşluğu dolduran madde tövbe yarabbi ya :D

Üstad reserve bugün bitti paketi atmadım içine winston koydum ortamda paketi çıkarırken karizma olur ama içen adam çakar sarı filtreliyi çıkarınca :ehe

Üst Alt