Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Enes

Enes

Üye

Eğlenceli oluyor yani yoksa adamın ayağına kapanıp nolur diye yalvarmıyoruz o kadar da düşmedik :ehe

- - - Eklendi - - -

içtiğim sigara winston flash belleğim kingston :pro2:
içtiğim sigara murattı gerisini bilen biliyo :ehe

tabi eğlencesi var evet zaten o derece yapan varsa yaklaşma ona :D

- - - Eklendi - - -

Yurttakiler yemek değil sadece midedeki boşluğu dolduran madde tövbe yarabbi ya :D

Üstad reserve bugün bitti paketi atmadım içine winston koydum ortamda paketi çıkarırken karizma olur ama içen adam çakar sarı filtreliyi çıkarınca :ehe
x da sarı fltreli y koy :ehe z dir tercihim genelde :D

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Saçı uzun olan var mı ?

OPC

OPC

Üye

içtiğim sigara murattı gerisini bilen biliyo :ehe

tabi eğlencesi var evet zaten o derece yapan varsa yaklaşma ona :D

- - - Eklendi - - -

camel da sarı fltreli lark al koy :ehe murattı rossodur tercihim genelde :D

Camel pahalı ya bana gelmez arada bi rezerve çakarım bakarım keyfime :D lark almam ya monte carlo ile kapışır yani çok dandik :D
Bende genelde muratti rosso yada winston tercih ediyorum :pro:

Enes

Enes

Üye

Camel pahalı ya bana gelmez arada bi rezerve çakarım bakarım keyfime :D lark almam ya monte carlo ile kapışır yani çok dandik :D
Bende genelde muratti rosso yada winston tercih ediyorum :pro:

t tütünü değişti sanki :hmmm o rezil L bile 7 lira oldu :D konuya bak ya :D

Enes

Enes

Üye

:ehe konyanın pilavlı ları meşhur zaten .davete herkes cebinde kaşıkla geliyor 1 büyük tepsi pardon leğen başına 7-8 kişi üşüşüyor o bittiği gibi yenisi geliyor garip birşey :ehe
yurtta oda başkanıda benim bazen pilavlıdan sorumlu da oluyorum :ehe tatlı falan yürütüyorum :ehe

Topal Pire

Topal Pire

Üye

:ehe konyanın pilavlı ları meşhur zaten .davete herkes cebinde kaşıkla geliyor 1 büyük tepsi pardon leğen başına 7-8 kişi üşüşüyor o bittiği gibi yenisi geliyor garip birşey :ehe

- - - Eklendi - - -

Benimki 12 felan :hmmm

Yok yani şekil veremiyorum da. Yumuşak olduğu için hemen dağılıyor. Geçen bi şampuan aldım. Marka vermiyorum. Köpek öldürüyor. Saçlarımı bi yıkadım. Çalı gibi oldu

OPC

OPC

Üye

winstonun tütünü değişti sanki :hmmm o rezil lark bil 7 lira oldu :D konuya bak ya :D

bana pek farklı gelmedi az sonra dikkatli içeyim :hmmm Lark 6.5 değil mi? konuyu değiştirmekte fayda var reklama girebilir :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye

Yok yani şekil veremiyorum da. Yumuşak olduğu için hemen dağılıyor. Geçen bi şampuan aldım. Marka vermiyorum. Köpek öldürüyor. Saçlarımı bi yıkadım. Çalı gibi oldu

Ver hacı ne olacak.açıkçası benimki de aşırı yumuşak.rüzgar felan çıktığında güzel dalgalanıyor saçım . Kızlar felan :naughty: clear men mentollü kullanıyorum baya yumuşatıyo

Topal Pire

Topal Pire

Üye

Ver hacı ne olacak.açıkçası benimki de aşırı yumuşak.rüzgar felan çıktığında güzel dalgalanıyor saçım . Kızlar felan :naughty: clear men mentollü kullanıyorum baya yumuşatıyo

Benim saçıma en iyisi Elseve. Tam kıvamında tutuyor. Bugün kar yağdı 40 dakikada kuruttum. Sabah düzeltmesi zor oluyor. Uğraştırıyor .

Üst Alt