OPC
Üye
Sakaryada ev de var okul da![]()
Babam polis o yüzden Bursa'da kirada oturuyorlar
Yani okul zamanı kendi evinde öğrenci hayatı mı yaşıyorsun üstad

Sakaryada ev de var okul da![]()
Babam polis o yüzden Bursa'da kirada oturuyorlar

o lisedeydi lisede kendi evimizden kaldım ev ilçede ben merkezdeyim. yurtta kalıyorum
Yani okul zamanı kendi evinde öğrenci hayatı mı yaşıyorsun üstad![]()
ama tabi kafama esince eve gitmeler oluyo

İnternet yok paşam yaa![]()

Telefonunda da mi yok![]()

merhaba o zamanbende burdayım. d

pat diye bitiyo yaa :S bir hafta gitmiyo ki![]()

o lisedeydi lisede kendi evimizden kaldım ev ilçede ben merkezdeyim. yurtta kalıyorumama tabi kafama esince eve gitmeler oluyo
![]()
![]()
her şey iyi güzel makara ortam süper ama ev düzeni gibisi yokama evde teksen sıkınıtı oluyor yemek temizlik vs. bu durumda yurt daha mantıklı
Ben de bir ara yurtta kaldım geçen seneher şey iyi güzel makara ortam süper ama ev düzeni gibisi yok
iyi gecelerneyse arkadaşlar benim uykum geliyor yavaştan kaçayim ben.herkese iyi geceler
![]()

ama evde teksen sıkınıtı oluyor yemek temizlik vs. bu durumda yurt daha mantıklı
geçen sene de yurda ders çalışmak için yazılmıştım ilk dönem 4 tane zayıf gelince peder tuttuğu gibi getirdi eve 
iyi geceler![]()
araba değil de benim de anlayabileceğim şeylerden konuşsaydiniz uykum gelmezdi 
tamam ben 4 sene kendi başıma kaldım sakaryada
Ben senelerdir evde tek yaşıyorum ama anne baba çalışıyor o bakımdan yani yine bana iş kalmıyor ama anne baba komple yoksa evde sıkıntı olur doğrugeçen sene de yurda ders çalışmak için yazılmıştım ilk dönem 4 tane zayıf gelince peder tuttuğu gibi getirdi eve
![]()
ama şimdi ben yurt istedi. eşeklik sende oğlum 4 zayıf ne 
tamam konuşalım ne olacak
Hep sizin yüzünüzdenaraba değil de benim de anlayabileceğim şeylerden konuşsaydiniz uykum gelmezdi
![]()
bak değişiyo muhabbet 
neyse arkadaşlar benim uykum geliyor yavaştan kaçayim ben.herkese iyi geceler
![]()

Hep sizin yüzünüzdenaraba değil de benim de anlayabileceğim şeylerden konuşsaydiniz uykum gelmezdi
![]()

tamam ben 4 sene kendi başıma kaldım sakaryadaama şimdi ben yurt istedi. eşeklik sende oğlum 4 zayıf ne
- - - Eklendi - - -
tamam konuşalım ne olacakbak değişiyo muhabbet
![]()
herhalde bizim okulun puanının aşağılara çekenlerden olucam arkamdan söverler artık 
neyse arkadaşlar benim uykum geliyor yavaştan kaçayim ben.herkese iyi geceler
![]()