mami napıpdurun didim :D didin ama mami uçtu galiba ses yok :D
Nedensiz-Sebebsiz Üye İsmail' Alıntı: mami napıpdurun didim Genişletmek için tıkla ... didin ama mami uçtu galiba ses yok
ismail Üye 10baros10' Alıntı: didin ama mami uçtu galiba ses yok Genişletmek için tıkla ... Ege şivesi anlamıyo galiba
10baros10' Alıntı: didin ama mami uçtu galiba ses yok Genişletmek için tıkla ... Ege şivesi anlamıyo galiba
Nedensiz-Sebebsiz Üye jackalmami' Alıntı: Ama iyi oynarım bak pesi. Biraz ara vermiş olsam da hala paslanmadım Genişletmek için tıkla ... heleee bende iyi oynarım ama a - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: Ege şivesi anlamıyo galiba Genişletmek için tıkla ... galiba
jackalmami' Alıntı: Ama iyi oynarım bak pesi. Biraz ara vermiş olsam da hala paslanmadım Genişletmek için tıkla ... heleee bende iyi oynarım ama a - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: Ege şivesi anlamıyo galiba Genişletmek için tıkla ... galiba
jackalmami Üye Tam son mesajı gönderirken aklıma geldi senin sorun. La ayıp olacak şimdi diye düşünürken, vurguyu bile yaptın. Bişey yapıp durmadım. Yapsaydım durmazdım. Ben iyiyim İsmail, sen nasılsın ?
Tam son mesajı gönderirken aklıma geldi senin sorun. La ayıp olacak şimdi diye düşünürken, vurguyu bile yaptın. Bişey yapıp durmadım. Yapsaydım durmazdım. Ben iyiyim İsmail, sen nasılsın ?
ismail Üye jackalmami' Alıntı: Tam son mesajı gönderirken aklıma geldi senin sorun. La ayıp olacak şimdi diye düşünürken, vurguyu bile yaptın. Bişey yapıp durmadım. Yapsaydım durmazdım. Ben iyiyim İsmail, sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Dursaydın da yapamazdın o zaman Ben de hamd olsun iyiyim takılıom öyle 10baros10 hocam sen napıpdurun - - - Eklendi - - - 10baros10' Alıntı: mami cevap ver Ismaile Genişletmek için tıkla ... Veedi cevap
jackalmami' Alıntı: Tam son mesajı gönderirken aklıma geldi senin sorun. La ayıp olacak şimdi diye düşünürken, vurguyu bile yaptın. Bişey yapıp durmadım. Yapsaydım durmazdım. Ben iyiyim İsmail, sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Dursaydın da yapamazdın o zaman Ben de hamd olsun iyiyim takılıom öyle 10baros10 hocam sen napıpdurun - - - Eklendi - - - 10baros10' Alıntı: mami cevap ver Ismaile Genişletmek için tıkla ... Veedi cevap
Nedensiz-Sebebsiz Üye İsmail' Alıntı: Dursaydın da yapamazdın o zaman Ben de hamd olsun iyiyim takılıom öyle 10baros10 hocam sen napıpdurun Genişletmek için tıkla ... ne yapcam iste yatıp duruverem
İsmail' Alıntı: Dursaydın da yapamazdın o zaman Ben de hamd olsun iyiyim takılıom öyle 10baros10 hocam sen napıpdurun Genişletmek için tıkla ... ne yapcam iste yatıp duruverem
ismail Üye 10baros10' Alıntı: ne yapcam iste yatıp duruverem Genişletmek için tıkla ... İyidir iyidir hocam Bende yatıvecem şimdi Allah rahatlık versin
10baros10' Alıntı: ne yapcam iste yatıp duruverem Genişletmek için tıkla ... İyidir iyidir hocam Bende yatıvecem şimdi Allah rahatlık versin
Nedensiz-Sebebsiz Üye jackalmami' Alıntı: Nerden çıktı la bu dowe olacaktı dove'da olabilir Bütün yalanım ortaya çıktı Genişletmek için tıkla ... eline yüzüne bulaştı var ya
jackalmami' Alıntı: Nerden çıktı la bu dowe olacaktı dove'da olabilir Bütün yalanım ortaya çıktı Genişletmek için tıkla ... eline yüzüne bulaştı var ya
Nedensiz-Sebebsiz Üye İsmail' Alıntı: İyidir iyidir hocam Bende yatıvecem şimdi Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... amin Ismail kaadeş sana da la iyice egeli olduk
İsmail' Alıntı: İyidir iyidir hocam Bende yatıvecem şimdi Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... amin Ismail kaadeş sana da la iyice egeli olduk
ismail Üye 10baros10' Alıntı: amin Ismail kaadeş sana da la iyice egeli olduk Genişletmek için tıkla ... jackalmami' Alıntı: Eyvallah İsmail. Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... olsun olsun egeli olmak iyidir Mami sana gelince herkes kelimelerde ayrıntılara dikkat etmez Ama ben seni anlıyorum Duruverem kelimesine ithafen yazdın
10baros10' Alıntı: amin Ismail kaadeş sana da la iyice egeli olduk Genişletmek için tıkla ... jackalmami' Alıntı: Eyvallah İsmail. Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... olsun olsun egeli olmak iyidir Mami sana gelince herkes kelimelerde ayrıntılara dikkat etmez Ama ben seni anlıyorum Duruverem kelimesine ithafen yazdın