hee iyi bende kulağına civa döküldü sandım.
ismail Üye x-scarface' Alıntı: hee iyi bende kulağına civa döküldü sandım. Genişletmek için tıkla ... Garip sen nasılsın hacı iyi misiin
x-scarface' Alıntı: hee iyi bende kulağına civa döküldü sandım. Genişletmek için tıkla ... Garip sen nasılsın hacı iyi misiin
Nedensiz-Sebebsiz Üye jackalmami' Alıntı: Hoş geldin vatandaş. Nasılsın iyi misin abim ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim seni sormali
jackalmami' Alıntı: Hoş geldin vatandaş. Nasılsın iyi misin abim ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim seni sormali
ismail Üye x-scarface' Alıntı: hamd olsun ismail çat pat idare ediyoruz Genişletmek için tıkla ... İyi iyi şükür genede Mami sen napıpdurun
x-scarface' Alıntı: hamd olsun ismail çat pat idare ediyoruz Genişletmek için tıkla ... İyi iyi şükür genede Mami sen napıpdurun
Nedensiz-Sebebsiz Üye jackalmami' Alıntı: Sende ev resmi çizebiliyorsun demi. O zaman ev de inşa edebiliyorsundur. Genişletmek için tıkla ... çizerim ama inşa edemem
jackalmami' Alıntı: Sende ev resmi çizebiliyorsun demi. O zaman ev de inşa edebiliyorsundur. Genişletmek için tıkla ... çizerim ama inşa edemem
jackalmami Üye Hala anlamadın mı Aras 'Herneyse işte' dedin ya. Bende 'İşten ne zaman döner?' diyorum.