Selâmın Aleyküm aleykum selam kardeşim
Nedensiz-Sebebsiz Üye Anafor.CK' Alıntı: Selâmın Aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykum selam kardeşim
1STayTRue35 Üye İsmail' Alıntı: aleykum selam ben kimse sayılıyosam tabi Genişletmek için tıkla ... Ayıp ediyon İsmail naber nasıl gidiyo?
İsmail' Alıntı: aleykum selam ben kimse sayılıyosam tabi Genişletmek için tıkla ... Ayıp ediyon İsmail naber nasıl gidiyo?
1STayTRue35 Üye İsmail' Alıntı: iyi gidiyo hocam senin Genişletmek için tıkla ... Sağol iyi diyelim iyi olsun uğraşıyoz işte okul ders ödev...
İsmail' Alıntı: iyi gidiyo hocam senin Genişletmek için tıkla ... Sağol iyi diyelim iyi olsun uğraşıyoz işte okul ders ödev...
jackalmami Üye Selamün aleyküm giden ve gitmeyenler (Formatta sadece bugüne özel değişiklik yapılmıştır)
1STayTRue35 Üye haltie' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Seni burda yeni görüyorum abi uzun zaman sonra
ismail Üye 1STayTRue35' Alıntı: Sağol iyi diyelim iyi olsun uğraşıyoz işte okul ders ödev... Genişletmek için tıkla ... bende aynı ya Cuma sınav var yarın ona çalışmaya başlıcam
1STayTRue35' Alıntı: Sağol iyi diyelim iyi olsun uğraşıyoz işte okul ders ödev... Genişletmek için tıkla ... bende aynı ya Cuma sınav var yarın ona çalışmaya başlıcam