Samimi söylüyorum siz işi anakuzusu olayına getirmeyin süt içmenin faydasınımı sayalım şimdi

Sütü hiç sevmem. Şöyle anlatayım ;
Çocukken bayılırdım süte ve biberonla içmeye. 6 yaşıma kadar böyle devam etti ve birgün arkadaşlarım çağırdığında pencereye biberonla çıktım. Bunlar benimle 1 hafta dalga geçti. O gün bugündür daha içmem![]()
muhammed neyse yoğurt peynir de yeme sen 
abi aslansütü bağımlılık yapıyor arkadaşım bu yaşında alkolik oldu bi' yandan acıyorum elemanaabim literatürde iki süt var sen hangi sütten bahsediyorsun inek sütü mü aslan sütü mü![]()

Hoşbulduk Beyler kusura bakmayın birşeye bakıyordum da.

İyi uyku getiriyor abiSamimi söylüyorum siz işi anakuzusu olayına getirmeyin süt içmenin faydasınımı sayalım şimdi

Aslanın sütünü içmek ayrı bir olayabim literatürde iki süt var sen hangi sütten bahsediyorsun inek sütü mü aslan sütü mü![]()
Biz tamamiyle doğal sütten bahsediyoruz saptırma olayı

yanlış anladın abi takılmak için uymuyor bana taammam![]()

Şu telefona bayılıyorum ya kesin almam lazım .
Sent from my Nokia Lumia 920 Yellow

Aslanın sütünü içmek ayrı bir olayBiz tamamiyle doğal sütten bahsediyoruz saptırma olayı
![]()
![]()

eyvallah abi
haa o zaman baştacı yoksa benim yanımda ye iç elini cebine atma amma yanımdaki turiste bakarsan çarşı karışır![]()

Peynir hastasıyımdır ama yoğurt yemem. Peynir için günde 2 kere kahvaltı yaptığım olurboyumu buna bağlarlar genelde
![]()