Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

jackalmami

jackalmami

Üye
Sütü hiç sevmem. Şöyle anlatayım ; :)
Çocukken bayılırdım süte ve biberonla içmeye. 6 yaşıma kadar böyle devam etti ve birgün arkadaşlarım çağırdığında pencereye biberonla çıktım. Bunlar benimle 1 hafta dalga geçti. O gün bugündür daha içmem :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hoşbulduk Beyler kusura bakmayın birşeye bakıyordum da.

x-scarface

x-scarface

Üye
abim literatürde iki süt var sen hangi sütten bahsediyorsun inek sütü mü aslan sütü mü :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Samimi söylüyorum siz işi anakuzusu olayına getirmeyin süt içmenin faydasınımı sayalım şimdi

:sukur:

bu yaşa gelmişim hala nesquikli süt içerim
zayıfım ama kemıklerımın sağlam olduguna ınanıyorum :d:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
jackalmami

jackalmami

Üye
Ben sadece sigara içiyorum şu sıralar. Ama günde 2 paket :(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sütü hiç sevmem. Şöyle anlatayım ; :)
Çocukken bayılırdım süte ve biberonla içmeye. 6 yaşıma kadar böyle devam etti ve birgün arkadaşlarım çağırdığında pencereye biberonla çıktım. Bunlar benimle 1 hafta dalga geçti. O gün bugündür daha içmem :ehe

Baradak yokmu :D muhammed neyse yoğurt peynir de yeme sen :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
abim literatürde iki süt var sen hangi sütten bahsediyorsun inek sütü mü aslan sütü mü :D
abi aslansütü bağımlılık yapıyor arkadaşım bu yaşında alkolik oldu bi' yandan acıyorum elemana :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Aslanın sütünü içmek ayrı bir olay :D Biz tamamiyle doğal sütten bahsediyoruz saptırma olayı sopa: :D

x-scarface

x-scarface

Üye
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şu telefona bayılıyorum ya kesin almam lazım .

Sent from my Nokia Lumia 920 Yellow

jackalmami

jackalmami

Üye
Peynir hastasıyımdır ama yoğurt yemem. Peynir için günde 2 kere kahvaltı yaptığım olur :) boyumu buna bağlarlar genelde :)

codblackops2

codblackops2

Üye
süt ürünlerine bayılırım :tebessüm:

yoğurt,peynir,süt..
Güllaç,sütlaç..

O değilde herkes birbiriyle konuşuyor iki saattir bende bi yerden konuya girmek istiyorum ama takan yok beni :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
1.85 diye tahmin ediyorum. 1 senedir hiç ölçmedim. En son ölçtüğümde kaç çıktığımı da hatırlamıyorum :ehe

Üst Alt