codblackops2
Üye
İyi Sohbetler gençler ve genç kalanlar![]()
hoşgeldin

İyi Sohbetler gençler ve genç kalanlar![]()

Çekirdek mi dedin la geberik. Bizim ortamımızın vazgeçilmezleri kola+çekirdek. Her gün
Yani günde nerden baksan 1.5 litre kola ve 1 paket çekirdek, benim adıma kesin![]()
ulan hergün yeme her yerinde sivilce çıkar loo.iskelede var aslında
sen biliyormusun var mı öyle yerler alanyada başka![]()

iskelede var aslında![]()

Kola-çiğdem vazgeçilmezdirÇekirdek mi dedin la geberik. Bizim ortamımızın vazgeçilmezleri kola+çekirdek. Her gün
Yani günde nerden baksan 1.5 litre kola ve 1 paket çekirdek, benim adıma kesin![]()

Koladan uzak durun derim göbek yapar![]()
yaptım 
abi ben o göbeğiyaptım
![]()

abiler ben kola içmem çekirdek arasıra alkol kullanmam ama şu durumda kullanmanın eşiğindeyim diyebilirim sigara yook oda yook ama ona karşı bi' sempatimde yok neyse aras aaabiiciiim senin ortamlar beni aşar aylık harcamam 100 kağıtı geçmiyor öyle diyim sana![]()
diyenmi oldu aslanım 
abiler ben kola içmem çekirdek arasıra alkol kullanmam ama şu durumda kullanmanın eşiğindeyim diyebilirim sigara yook oda yook ama ona karşı bi' sempatimde yok neyse aras aaabiiciiim senin ortamlar beni aşar aylık harcamam 100 kağıtı geçmiyor öyle diyim sana![]()
diyenmi oldu aslanım 
Ben valla hiç kilo alamıyorum. istesem de istemesem de. 2 ay bol yiyip, bol yattım. Yine alamadımAlmakta istemiyorum. Metabolizmamın hızına kimse yetişemez
![]()

ha?
sanadiyenmi oldu aslanım
- - - Eklendi - - -
sanadiyenmi oldu aslanım
![]()
Belli şu an pc masasına yaslıyorsun sanırım.![]()

Akşamları yatmadan önce kaçırmam
Bende senin yaşındayken öyledim ama sonrası için çok kötü süt için süt![]()

yanlış anladın abi takılmak için uymuyor bana taammam
olum senden para isteyen mi oldu diyorum!