Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
Teşekkürler/Sağol abim nasılsın? bu ikinci soruşum ha...![]()
http://www.maxicep.com/konu-disi/bu...gececiler-buraya-12043-87036.html#post4898722

Teşekkürler/Sağol abim nasılsın? bu ikinci soruşum ha...![]()

Yok kalsınYok ya gel katıl aramıza işte kaynatırız birlikte...sana bir tane kara şahin vereyim mi?

İnşallah senin için hayırlısı olur kardeşim...Saol Abim.İnşallah Bi Evet Derde Bayramlık Cocuklar Gibi Sevinirim Abim.![]()

Çok iyi olmuş güçleniyoruz...Gökcen Abi Ömeri Aldım Bizim Tayfaya![]()

İnşallah senin için hayırlısı olur kardeşim...![]()

selamun aleykum
İnşallah Abim![]()
selamun aleykum
Anladım sanırım... Laubali olduğumuzu filan mı düşünüyorsun?Yok kalsın![]()
as.selamun aleykum
İnşallah Abim![]()
Aleyküm selam lordum nasılsın?selamun aleykum
Sana yaptım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eyvallah Saolasın Ömerim Yazdım Kıza.Bakalım Ne Dicek.İnşallah Hayırlısı Olur.
Yok da sanki çok yakın gibi konuşuyorsunuz dışladım kendimiAnladım sanırım... Laubali olduğumuzu filan mı düşünüyorsun?
- - - Eklendi - - - Profil bilgileri: MrTech - MaxiCep.Com Ya video kamerayla okadar net nasıl aldın Konyada çektim diyodun süperler video kameraya benzemiyo 
Yok da sanki çok yakın gibi konuşuyorsunuz dışladım kendimi![]()

2 Senedir Üyeyim daha bu sene foruma az bişi ısındımİlk başta bende öyle düşünmüştüm salla.Sen sohbet aç tanışırız kaynaşırız
![]()
Onun için farklı geliyor Birazda.Yok da sanki çok yakın gibi konuşuyorsunuz dışladım kendimi- - - Eklendi - - - Profil bilgileri: MrTech - MaxiCep.Com Ya video kamerayla okadar net nasıl aldın Konyada çektim diyodun süperler video kameraya benzemiyo
![]()
Ama Güzel Cıkmıs Dimi.Ben Cekerimde Güzel Olmaz mı 
Ömerim Sana Hediyem F117 NightHawk

"Allah ile dalga geçmek" yazmadım "Bir dinin ritüellerini alay konusu yapmak" yazdım. Hristiyanlıkla ilgili yani.![]()