OttomaN TigeR
Üye
Peki bir de yaşını öğrenmemizde sıkıntı olur mu?Onur desen yeter ahmet fazlalık![]()
Peki bir de yaşını öğrenmemizde sıkıntı olur mu?Onur desen yeter ahmet fazlalık![]()
Suriye'nin hava savunma silahları çok iyi diye duymuştum, Seni keklik gibi avlarlar...![]()

Belli olmaz orası atmaca olur tepeden BommmSuriye'nin hava savunma silahları çok iyi diye duymuştum, Seni keklik gibi avlarlar...![]()

Radar konusunda Rusya ile çalışıyorlar bilgin olsun...
Radardan kaybolurum abi ondan kolay ne var![]()
her türlü kekliksin işte...
Gel sende gir kazana![]()
Tam 16.5 sayılır ekim de 17 diPeki bir de yaşını öğrenmemizde sıkıntı olur mu?

Belli olmaz orası atmaca olur tepeden Bommm![]()

Radar konusunda Rusya ile çalışıyorlar bilgin olsun...her türlü kekliksin işte...
![]()
Radardan kaybolurum abi ondan kolay ne var![]()
Hep karadan az da denizden . Karıştı kim kime , dum duma saldırısı başlamıştır .sizin silahlarınız çocuk oyuncağı ben size Hitler reizin topuyla saldırıyorum buyrun

Radar konusunda Rusya ile çalışıyorlar bilgin olsun...her türlü kekliksin işte...
![]()
Adamlarda Aselsan'dan Bile 2 Kat Daha İyi Donanımları Var.
Bir düzüne lale ile iki gül fark varmış aramızdaTam 16.5 sayılır ekim de 17 di![]()

Hep karadan az da denizden . Karıştı kim kime , dum duma saldırısı başlamıştır .![]()

evet
Cod 4 oynadınmı

O Sen öğrenmişsin bu işleri abiAbi amerikanın en iyi bombardıman uçağından bahsediyoruz.7000metre yukardan hedefin etrafında daireler çizerek bombalama yapıyor.25,45,105 mm silahı var daha nolsun

Bir düzüne lale ile iki gül fark varmış aramızda![]()

Abi amerikanın en iyi bombardıman uçağından bahsediyoruz.7000metre yukardan hedefin etrafında daireler çizerek bombalama yapıyor.25,45,105 mm silahı var daha nolsun

Abi İsrail İşini Biliyor.
Neden?