MrTech
Üye
Hemen ekleyim o zaman....
- - - Eklendi - - -
ben de tank var ezerim her türlü...
Ben Jetlerle Gelirdim Pilotlar Uyuyor Şimdi Kaldırmayayım Abi

- - - Eklendi - - -

Tabi tabi dinlensinler...Ben Jetlerle Gelirdim Pilotlar Uyuyor Şimdi Kaldırmayayım Abi![]()
benim filo hazırda bekliyor nasılsa...
- - - Eklendi - - -
Senin burada olduğunu fark etmedim yahu gel nereye gidiyorsun, zaten herkes birbirini burada tanıyor...Burda herkez birbirini tanıyo ben kimseyi tanımıyom hadi iyi geceler![]()

Tabi tabi dinlensinler...benim filo hazırda bekliyor nasılsa...

Problem?
no proplem!!!öylede yerdeki hedefler için o benim jet arkadan gömer bombayı...benimki senn jeti pert eder.dünyanın en iyi bombardıman uçağı radardan kaybolabiliyo![]()

Ayın üyesi oldum ya bir ay boyunca kendi fotoğrafımı mı koysam profilime nasıl olur?
ah ah sorma be abi sanki yıllae geçti ne banmış bi daha tövbee
Olabilirde siz jetler , tanklar savaş açtınız birbirinizeSenin burada olduğunu fark etmedim yahu gel nereye gidiyorsun, zaten herkes birbirini burada tanıyor...![]()
Bende mağdur insan mı oliyim 
Helal olsun işte bu, hayırlısı olsun...Abi Kıza Mesajı Attım,Vallahi Rahatladım...![]()

Abi Kıza Mesajı Attım,Vallahi Rahatladım...![]()
Nasılsın Murat abi?

Yok ya gel katıl aramıza işte kaynatırız birlikte...Olabilirde siz jetler , tanklar savaş açtınız birbirinizeBende mağdur insan mı oliyim
![]()
sana bir tane kara şahin vereyim mi?Helal olsun işte bu, hayırlısı olsun...![]()

Ömer Buyur Gel

Teşekkürler/Sağol abim nasılsın? bu ikinci soruşum ha...selamünaleyküm dostlarım, hayırlı olsun sevgili kardeşim...

Saygılar reyiz![]()

Eyvallah abim, Yine hiç bir şey kaçmıyor mübarek...sen varsan daha sormana gerek var mıki? tabiki iyiyim![]()