Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

CooL'n'Quiet

Üye
ahanda erasmus kapsamında rusyada üniverste buldum !

omayra

Üye
Arkadaşlar, herkesin taktiği ayrı.. :D Aman haa, ters teper, sorumlusu ben olmayım, hades kardeşim.. ;)

Ben taktiklere karşıyım esasen.. Alıp karşına konuşacaksın.. Ama karşı tarafta birtakım dengesizlikler var ise, taktik uygulayacaksın, tıpkı teknik direktör gibi :D

hades33333

hades33333

Üye
Arkadaşlar, herkesin taktiği ayrı.. :D Aman haa, ters teper, sorumlusu ben olmayım, hades kardeşim.. ;)

Ben taktiklere karşıyım esasen.. Alıp karşına konuşacaksın.. Ama karşı tarafta birtakım dengesizlikler var ise, taktik uygulayacaksın, tıpkı teknik direktör gibi :D

ya ben de düşündüm ters teper mi acaba diye ama... bişey olmaz heralde çünkü arkadaşlarımın çoğu kesin barışcaksınız diyo... pazartesi konuşucaz zaten dediğim gibi, dua edin, şans dileyin arkadaşlar ne olursa yapın bişeyler çok ihtiyacım var...:) gerçi dengesizlik var gerçekten o hala emin değil sevip sevmediğine... bunları uygulayayım da anlasın sevdiğini bari...:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende işe yarıyor taktikler :)

POWER

POWER

Üye
Taktiğe ne hacet...

omayra

Üye
vakt-i zemanında bende de işe yaramıştı ;) bir kısmı eşimin bendenize uyguladıkları :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Omayra az önce senin pm'de söyledikşerini söyledim. Savaşmak falan. Yapamam dedi iyi o zaman kendine iyi bak dedim. Üzgün suratlar, ağlamalar falan. Dedim ben içeri gidiyorum.

Ama gitmedim. :ehe

Aşkım gelince titret falan :D

omayra

Üye
:ehe :ehe iyi etmişsin

Zorlamayacaksın, sadece azcık ayar vereceksin. :ehe zorlarsan ters teper.. inada binmeyecek ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Görüşemeyecez falan diyor. Dedim görüşmesek nolur elbet görüşücez bi şekilde. :)

Annesi de çok inat çıktı be. Bundan sonra babasına yanlız gitmicekmiş. Babası almıcakmış. Okula zaten servisle. Hapis resmen. Arkadaşlarıyla dışarı gitmesine izin vermiyo benimle görüşcek diye. :@

omayra

Üye
Zaman, en iyi ilaçtır ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Omayra bir görsen varya. Yemin ediyorum gidiyorum deyince aşkım yapma nolur. Gelince tadında bıraksak diyecem ayrılalım diyecem ama seviyorum diyo :ehe

omayra

Üye
ah bu kızlarrrr :ehe :ehe Ama gidiyorum diye tehdidi fazla kaçırma, zira sık sık yaparsan, işe yaramaz :) Gidiyorum de ve git, bi süre haber alamasın.. :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaw kafayı yiyecem vallahi billahi. Ya ne benimle yapabiliyor ne bensiz. Bugün misafir gelmiş evlerine. Bi çocuk varmış annesi demiş işte bak bu çocuk gibilerle arkadaşlık yap. :@

omayra

Üye
Kıskandırmak da istiyor seni, belki böyle bir olay cidden oldu bilemiyorum ama senin başka kızla görüşme söylentine iyi bir atakla karşılık vermiş, dozunda olmuş ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ama gerçekten misafir geldi. Oldu yani öyle bir olay.

Omayra anne sorununu nasıl aşarız? Görüşmememiz için herşeyi yapıyor nerdeyse :(

Diyorum nöbet tutsam evden çıkarsa falan mı gitsem :(

omayra

Üye
Annelere saygım sonsuzz... :) Zamana bırakacaksın, sen hele bi kızın gönlünü yap daa...Annesini zamanla aşarsınız ;)

ouSahin

ouSahin

Üye
yarın yeni kız arkadaşımla buluşcam akşamda Eskisiyle

Kimi sevceqimi şaşırdım Kimi sevdiqimide bilmiorum

fazla deqil 4 tane kız:D

biriyle çıkıorum 3 üne ümit weriom:D

hades33333

hades33333

Üye
yarın yeni kız arkadaşımla buluşcam akşamda Eskisiyle

Kimi sevceqimi şaşırdım Kimi sevdiqimide bilmiorum