Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yaw tamam aşktır güzeldir ama 2 günde tanıştığın biri için Rusyaya gidilmez :)

Amerika desen neyse :ehe

omayra

Üye
Bu neee!! Deli müsün be kardeş?? Aşk delilik tamam da bu kadarı fazla be yaaa :D

CooL'n'Quiet

Üye
el ele sahilde oturuoduk 3 saat boyunca tabi elin rusuna o gece sogugu tın.. ben hafiften titriorum ama delikanlılıgı bozmamak için caktırmamaya calısıom kız dedi üşüdünmü die hayır dedim ama yemedi :/ sonra böle daha cok elimi sıktı kendine cekti kolumu sıvazladı falan
sonra gökyüzünde ay vardı neden bayragınızda ay yıldız var dedi bide onu anlatmaya calıstım ingilizce anlatcam die biyerlerim cıktı
ilk gitme zamanım geldiinde seni bidaha göremicekmyiim dedi falan
gel persembe gel :| off daha önümüzde carsamba var :|
i <3 alona :|

omayra

Üye
Abayı feci yakmışın:) Geçmiş olsuunnn :)

CooL'n'Quiet

Üye
saol hoca : (
bide su deniz kenarında gece oturma huyu olmasa..zatürre olacaz :|
bir mail adresi verebilmek için 1 parca kagıtı deli gibi aramak..bulamayınca sigara paketinin üstüne yazmak..
iste ask bu :|

omayra

Üye
hoca mı?? estağfurullah :utan

aşk güzel şey.. Biz de kışın soğuğunda otururduk denize karşı... Kordon'daki taşların dili olsa da konuşsaa.... :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sigara dedin sigaram yok zaten :(

Ya ben napayım giderken beni unutma aşkım diyen insan, şuanda beni tanımıyor tam 40 gündür yüzünü görmedim. Bugün istanbula geldi ama neyini görecem ki deli gibi özlesemde.

Sözlerini yedikten sonra :(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hoca mı?? estağfurullah :utan

aşk güzel şey.. Biz de kışın soğuğunda otururduk denize karşı... Kordon'daki taşların dili olsa da konuşsaa.... :)

Belki iğrenç olacak ama bu espriyi yapmadan duramıcam.

Bizim elektrik süpürgesinin dili olsada konuşsa. Kaç farklı saç girdi içine :ehe

CooL'n'Quiet

Üye
02:00 a.m
kemer sahilleri..
alona:just say me some Turkish words
ben: but u cant understand
alona: doesnt matter only say somethings..

askın dili yok !

:''(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 ay boyunca 5 eylülün hayalini kurduk. Şimdi ise 5 eylülde napıyor olucam. Akşama kadar evde uyuyacam :(

Oysa ona aldığım hediyeyi verecektim. (beğendiği pant. duruyo köşede). Yine tawla oynayacaktık, majestikten kowulacaktık( daha önce gittiğimiz bir cafe), ortaköyde kumpir yiyecektik boğaza karşı.

En önemlisi sımsıkı sarılacaktım çünkü o kadar çok özledim ki. Bak yine gözlerim dolu. :agla

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:agla :agla :agla :agla :agla :agla :agla :agla :agla :agla :agla :agla :agla :agla :agla :agla :agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

CooL'n'Quiet

Üye
sanada yazık van hoca :(
bütün siteyi çilekes yapacam bu gece : (

Love hurts
But sometimes it's a good hurt
And it feels like I'm alive
Love sings
When it transcends the bad things
Have a heart and try me
'cause without love I won't survive

<3 alona <3

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neden ben hep sevdiğimde kaybettim ya. Arkadaşlarım gayet güzel kızlarla çıkıyorlar, oynuyorlar, eğleniyorlar ayrılınca hiç koymuyor bile güle güle diyorlar direk. Benim 5-6 ay 1 kişiyle beraber olduğum sürede onlar 9-10 kişiyle geziyorlar.

Ama üzülen hiç yok benden başka. Ya ben yanlışım yada ... :agla

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

İbrahim Tatlıses Hasret- kaldım. Sözler beni anlatıyor sanki...

CooL'n'Quiet

Üye
neden sınırlar var?neden yabancılık var?neden farklı diller var?neden aramızda engeller var?
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hasret kaldim

hasret kaldim gulusune
o sicacik opusune
seviyorum degisine
hasret kaldim hasret kaldim sevgilim
boynu bukuk durusuna
ardim sira bakisina
kollarimda yatisina
usul usul sokulmana
icin icin aglamana
canim deyip sarilmana
seni sensiz yasamak
en kotu kader olsa gerek
ey benim hasret kokan sevgilim
bu ayriliga dayanir mi yurek
gel desem gelemezsin biliyorum
ama ben seni yasiyorum
seninleyim ve tek

:agla:agla
:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

omayra

Üye
Offf!! zor vallaaa... Ben yaşamadım hiç ayrılık.. Ne desem bilemedim :bilmem: Üzülme de denmez ki.. Ya bilmiyorum neden ayrıldığınızı ama, düzeltme imkanın yok mu ki? aşkta gurur olmaz kardeş.. Git bi konuş.. Başkası yok di mi onun hayatında??? Eğer varsa, bas yüreğine taşları..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya bizim sorunlar çok acayip omayra. Uzun yazamam zaten yazsamda kafan karışır.

5 ay beraberdik herşey güzeldi. Annesiyle aram çok iyi kız arkadaşımla aram çok iyi falan. Büyük sorunları vardı kız arkadaşımın. Her zaman yardımcı oldum yanında oldum. Sabah 7'de dersaneye gidecekken ben 6'ya kadar telefonda konuştuğumu biliyorum.

23 temmuz günü tatile gitti ve 5 eylülde dönecekti. Giderken bana dedi ki inan yazarken ağlıyorum bunu. Aşkım sakın beni unutma geldiğimde herşey çok güzel olucak dedi sıkıca sarıldı ve gözleri doldu. Ben seni unutmam ama sen beni sakın unutma ben bundan korkuyorum dedim. Gitmek istemedi ama gitmesi gerekiyordu.

Derken günde 6-7 saat telefonda konuşmalar mesajlaşmalar sürekli derken böyle geçti günler. 13 Ağustos gecesi bana hiç haber vermedi arkadaşları gelmeye başlamıştı artık. Beni aradı 12 gibi film izliyorum arkadaşlarımla 1'den sonra konuşuruz dedi. Ama denizden dalga sesi geliyordu. Zaten kaç saat haber vermemiş ben baya bi celallendim. Arkadaşları dahil herkese küfür ettim. Bekle konuşucaz dedi o gece sabaha kadar kavga ettik.

Yeter istemiyorum seni sevmiyorum seni falan böyle kapattık telefonu. Bitti ayrıldık. Sonra ben arkadaş olmak istiyorum dedi. Ben istemiyorum dedim ama 2-3 gün geçti böyle yine konuşarak falan. 20 ağustos birden aradı ben yeniden çıkmak istiyorum seni seviyorum dedi. Bende aptal aşık hemen tamam dedim. Neyse günler geçti.

27 ağustos gecesi aradı konuşuyoruz. Bu akşam çok düşündüm yeter artık hayatıma hakim oldun. Herşeyime karıştın annemle benden çok konuşuyorsun, arkadaşlarım senin yanında. Bana heryerde hükmediyorsun falan dedi. Bundan sonra böyle olmayacak dedi. Beğenmezsen ayrılırsın dedim. Ayrıldık geçti.

Sonra sen aşağılıksın sen şerefsizin tekisin saydı durdu. Bi noktadan sonra bende patladım. Çünkü kimse aileme laf edemezdi. Bende hakaret ettim falan öyle bitti. O gece 2 gün sonra normal mesaj attı falan derken 31 ağustos gecesi bundan sonra mesaj çağrı yok hiçbirşey dedi.

Bugün istanbula geldi msn'de direk yazdı. Öyle dememin sebebi annemdi. Ona anlattım artık konuşmayacaksın, gizlide olsa görüşmeyeceksin diye yemin ettirdi dedi. Hakkımı helal etmem demiş.

Msn'de gelip konuşmak istiyor sürekli. Ben canım istediğinde engelliyorum, ters cevap veriyorum falan.

Çünkü artık yeniden beraber olamayacağımızı biliyorum...

İnş. omayra değer veripte okur yorumlarım yazımı :agla

Ekleme yapayım: Seni sevmiyorum derken seviyorum ama sevgili olarak değil dedi. Annemden daha yakınsın bana herşeyimsin. Ama akrabam gibi kuzenim gibi falan ailemden biri gibi. Ben böyle gördüğüm biriyle nasıl beraber olabilirim ki diyor. :(

omayra

Üye
Çok üzüldüm yaa.. Cidden üzüldüm.. annesi neden karşı çıkıyor ki ilişkinize? neden kıza öyle yemin ettirmiş ki.. Ya üzgünüm, bunu söylemem de doğru mu bilmiyorum ama, tatilde yaz aşkına tutulmuş ve kafası karışmış olabilir mi ki? Sen onun için deli divane ağlarken, o kalbinde başkasına yer açmış olabilir mi ki? Fikrin var mı bu konuda bir şey dedi mi? Tatil yörelerini bilirsin, böyle şeylere sık rastlanır...

Acı çekeceksin, bunu engellemek imkansız.. Ama tek dileğim, bu süreci kısa zamanda atlatman.. Barışır msıınız bilemem. Ama hayırlı olacaksa barışırsınız umarım.. Yine acı çekeceksen de, şimdi bitmesi daha iyi.

Bu mesele, kafanı çok meşgul ediyor haklı olarak. Ya açıkça konuş onunla. daha falza ne kadar incinebilirsin ki? Yeterince incinmişsin zaten. Bak gözlerine, gözleri sana her şeyi anlatacaktır.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öncelikle yüzyüze görüşemem artık. Öyle bir şansım yok. Ancak eski okuluma gittiğimde görebilirim. Onuda yapmak istemiyorum açıkçası. Görmek bu noktadan sonra beni daha kötü eder.

Annesinin istememe sebebi benim sinirli tavırlarımmış. Sanırım annesine olayları anlatırken tek taraflı anlattı. Bana öyle geliyor. Çünkü annesiyle aramız çok çok iyiydi. Dost gibiydik siyaset konuşurduk, sanattan konuşurduk ws ws.

Yaz aşkı falan imkansız o konuda bir korkum yok. Çünkü oradanda arkadaşlar edinmiştim çevresinden sürekli beraber yanında olan tanıdıklarım vardı. Hadi onu geçtim öyle olsa bile günde 6-7 saat benimle konuşmaz ki. Unuttum der çeker gider. Ne benle yapabiliyor ne bensiz yapabiliyor durum bu yani.

Şuanda gözüken şu. Bana yaklaşmaya çalışıyor ama sevgili babında değil arkadaş olarak. Bende gerektiği yerlerde lafımı sokuyorum gerekirse engelliyorum canım istediğinde de açıyorum. Ama o birşey yapamıyor.

Yapamazda. Çünkü ben onsuz yaşarım o bensiz yaşayamaz. Benim çevrem vardır arkadaşlarım vardır. Ama o annesiyle kavga ettiğinde bana gelmek zorunda, babasıyla kavga ettiğinde bana gelmek zorunda.

Çünkü kimse onun sorunlarını çekmedi bugüne kadar çekmezde. Annesi bile öyle diyordu bana çok sabırlısın falan :(

Üst Alt