Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

omayra

Üye
O zaman, başkasının olmadığından eminsen, asla üzüldüğünü belli etme. Rahat ve sakin olmaya çalış. Hani cool derler ya, öyle işte.. Çok basit bir kuraldır ama gerçektir; kaçan kovalanır. Bu aşamadan sonra, kaçacaksın.. Gelirse gelir. Gelmezse zaten senin değildir. Pc başında olsan ve msn açık olsa da, sana ileti yazdığında hemen damlayıp yanıt verme. :) Beş 10 dakika bekle, sonra yanıt yaz ama kısa ve net ol. Laf sokma. Laf soktukça, acı çektiğini anlar. Bırak anlamasın.. Kaya gibi dik dur. Msn de ne dinliyor bölümü açıksa eğlenceli parçaları seç :) Kendine bir meşgale bul. Bir süre senden hiç haber alamasın.. Telefonla ararsa, kızıp söylenmeden şu an müsait değilim, acil bi durum yoksa ben seni arayım olur mu de. Arama. :) Bir daha ararsa, pardon yaa aklımdan çıkmış de. :) Ya sürüne sürüne gelecek, ya da bitecek tamamen. Sesindeki heyecanı, kızgınlığı, öfkeyi bastırmaya çalış konuşurken. Kaçacaksın, kovalamaya niyeti varsa kovalar. Yoksa, ne yaparsan yap işe yaramaz. Ama asla sen onu arama. Makul ve mantıklı davran. Geri dönmek isterse hemen kabul etme. Niçin ayrıldığını sor, niçin dönmek istediğini sor. Sorgula. Pişman mı değil mi anla.. Sürt burnunu.. Asla hazır kıta onu beklediğin izlenimini verme. Senin için çabalaması gerektiğini bilmeli, öğrenmeli..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öğlen uyanınca cevap verecem kesinlikle.

Çok tşk Omayra. Hadi iyi sabahlar :oke:

omayra

Üye
Sana da iyi uykular, bana uyku yok :(

omayra

Üye
eeee... bekliyoz taktikleri uyguladın mı ne oldu?

CooL'n'Quiet

Üye
ve bugun persembe...
aksam alonamla bulusucam
allahım uyumalıyım ve zaman gecmeli :|

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yine onsuz bir gece :(

M@xWeL

Üye
Tatlı geceler güzel Türk Milletim :oke:

CooL'n'Quiet

Üye
bulusmamiza 15 saat kaldi..

ya gelmezse :|

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gelir gelir ben ne yapayım bugün tam 45 gün oldu o masum yüzü görmeyeli. Ona dokunmayalı. Gözlerinin içine bakmayalı :agla

CooL'n'Quiet

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;452757' Alıntı:
Gelir gelir ben ne yapayım bugün tam 45 gün oldu o masum yüzü görmeyeli. Ona dokunmayalı. Gözlerinin içine bakmayalı :agla
abi en son salı bulusmustuk ya unuttuysa :|
ya hatırlamıorsa :|
ve en kötüsü...bildigi halde gelmezse :|

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Seninkinin unutmama ihtimali var benimki unuttu :agla

CooL'n'Quiet

Üye
geldi
askım beni unutmamıs :|
alonam... cumartesi yine arayacak beni,gel cumartesi gel..
askım beni unutmadı !
hele o dizimde yatısı ve rusca sarkı sölemesi yokmu :|

üni.deki erasmus programıyla rusyaya gitmeliyim :| ders calısmalıyım :|

hades33333

hades33333

Üye
O zaman, başkasının olmadığından eminsen, asla üzüldüğünü belli etme. Rahat ve sakin olmaya çalış. Hani cool derler ya, öyle işte.. Çok basit bir kuraldır ama gerçektir; kaçan kovalanır. Bu aşamadan sonra, kaçacaksın.. Gelirse gelir. Gelmezse zaten senin değildir. Pc başında olsan ve msn açık olsa da, sana ileti yazdığında hemen damlayıp yanıt verme. :) Beş 10 dakika bekle, sonra yanıt yaz ama kısa ve net ol. Laf sokma. Laf soktukça, acı çektiğini anlar. Bırak anlamasın.. Kaya gibi dik dur. Msn de ne dinliyor bölümü açıksa eğlenceli parçaları seç :) Kendine bir meşgale bul. Bir süre senden hiç haber alamasın.. Telefonla ararsa, kızıp söylenmeden şu an müsait değilim, acil bi durum yoksa ben seni arayım olur mu de. Arama. :) Bir daha ararsa, pardon yaa aklımdan çıkmış de. :) Ya sürüne sürüne gelecek, ya da bitecek tamamen. Sesindeki heyecanı, kızgınlığı, öfkeyi bastırmaya çalış konuşurken. Kaçacaksın, kovalamaya niyeti varsa kovalar. Yoksa, ne yaparsan yap işe yaramaz. Ama asla sen onu arama. Makul ve mantıklı davran. Geri dönmek isterse hemen kabul etme. Niçin ayrıldığını sor, niçin dönmek istediğini sor. Sorgula. Pişman mı değil mi anla.. Sürt burnunu.. Asla hazır kıta onu beklediğin izlenimini verme. Senin için çabalaması gerektiğini bilmeli, öğrenmeli..

of be... ben de bu başlığa bunun için girmiştim omayra sağol... bu arada kusura bakmayın uzun süredir aranızda değildim... bi de izmir buluşmasına gelemedim, çünkü aynı gün saat 5te eve gelebildim yazlıktan... çok üzüldüm ama... dertleşme mekanı olduğuna göre bunu da yazayım dedim... hem uzun süredir olmadığım için, hem de buluşmaya gelemediğim için dertliyim... tabi bi de sevgilimden ayrıldım... gerçi tekrar barışıcaz gibi ama... bakalım:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Omayra sağolsun biz tekrar barıştık. Bilmem kaçıncı kez. Kaç gündür omayranın dediklerini uyguluyordum.

Telefonda ya ben ben şey söylememeliyim tutmalıyım kendimi dedi offf dedi seni sewiyorum yaaa dedi. Msn'de de aptallık etmişim ben seni seviyormuşum ama bir an öyle gelmişti dedi.

Ama anne sorunumuz var şimdide. :(

hades33333

hades33333

Üye
ben de uyguliyim madem ya... işe yaradığına kesin eminsin di mi:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Emin miyim.?

Bugün olanı anlattım sana sadece 2 gün uyguladım. Bülbül gibi şakımaya başladı ki ben 20 gündür ayrıyım öyle düşün barıştık ayrıldık falan derken sonunda hepten bitti derken omayranın taktiklerle 3 gün içinde yeniden başladık :)

Hades site hakkında bölümünde fıkralar konusuna yorumunu yapar mısın :oke:

hades33333

hades33333

Üye
yaptım:) bu arada pazartesi buluşup konuşucaz biz de kesin karar almak için... yani barışma ihtimalimiz var... ama daha 3 gün olduğunu kabul edersek bu taktiği uygulayacağım pazartesiye kadar... umarım işe yarar:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla ben çok sert davranıyordum. Hatta yarın için başka bir kızla buluşacağım söylentisini yaydım. Hayırlı olsun falan dedi. Sağol dedim. Sevmiyorum ama naparsın hayat böyle geçmiyor dedim :)

Tabi anlıyorum falan dedi. O arada bir şey oldu seni seviyorum ama bir işe yaramıyor dedim. Sonra laf döndü döndü tutamıyorum artık ya ben seni çoook sewiyorum, çok özledim dedi.

:)

hades33333

hades33333

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;453687' Alıntı:
Valla ben çok sert davranıyordum. Hatta yarın için başka bir kızla buluşacağım söylentisini yaydım. Hayırlı olsun falan dedi. Sağol dedim. Sevmiyorum ama naparsın hayat böyle geçmiyor dedim :)

Tabi anlıyorum falan dedi. O arada bir şey oldu seni seviyorum ama bir işe yaramıyor dedim. Sonra laf döndü döndü tutamıyorum artık ya ben seni çoook sewiyorum, çok özledim dedi.

:)

hmm... tamamdır yarın başlıyorum planı uygulamaya... çok sağol bu arada:oke: ben yatıyorum hadi iyi geceler size de... tekrar teşekkürler:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi geceler :oke:

Üst Alt